SKRIVET: 2010-04-25, kl 21:21:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har tyvärr inte många läsare..

..eller vad man nu kallar det. Men Jag säger det igen: Det är så himmla kul att blogga så jag kan inte låta bli. Jag vet att min blogg kanske inte är så bra och intressant. Specielt eftersom jag inte har något speciellt tema. Ni får gärna hjälpa mig med att komma på något. Och med tema menar jag vad jag ska skriva om tex: Humor, musik, livet, kändisar osv. Jag skulle villja ha ett lite mer eget tema. Snälla hjälp!

Idag har sötaste Hampus varit här. Har pratar riktigt ordentligt nu, eller, bättre än förra gången jag träffade honom. Han pratar riktigt bra för att vara två i alla fall. Och ett riktigt charmtroll e han också.
Jag gick ut i lekparken med honom själv en stund. Jätte mysigt. Vi åkte rutchkana (kana, eller vad det nu kallas och hur det nu stavas) nästan hela tiden, han gungade lite också. Sen var jag riktigt duktig två gånger. 1. Han rammlade och jag lyckades trösta honom fast han hade grus i hela munnen. 2. Jag tog hela tre bilder på honom.



Vilken sötnos va?
Och Mia har lovat oss att vi ska få låna Hampus och göra något själva med honom. Vi har inte bestämt vad vi ska göra men jag funderar på att åka och bada med honom. I så fall tror jag att det blir premiär för honom. Men vi får se.

Imorrn e de skola, bajs på det...

Kram!

SKRIVET: 2010-04-25, kl 18:11:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är..

..tyvärr jättedålig på att uppdatera bloggen nu för tiden. Men jag har helt enkelt ingen lust. Men jag ska hoppa in i duschen sen lovar jag er att jag ska skriva lite och jag lovar att det blir bilder den här gången ;)

Kram så länge! <3

SKRIVET: 2010-04-25, kl 08:50:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

E vaken..

..bara så ni vet. cx

SKRIVET: 2010-04-24, kl 17:05:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart..

..kommer dagens låt, musikvideo och tv-pogram.

Idag har jag ätit årets första glass. Jag pappa och Gabriel fick för oss det så vi åkte in till stan. (Vi va redan i södertälje men vi åkte till själva stan för att äta glass, fdattar ni?). Pappa och Gabbe tog mjukglass och jag prövade på Ben & Jerry's Peanut Butter. Riktigt god tycker jag. Kanske lite för stora klumpar med jordnötssmör lite här och där men jag diggade den. Den får 8/10p cx



Kram!

SKRIVET: 2010-04-24, kl 10:37:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vaknade..

..9 imorse och jag råkar känna mig ganska stolt over det ;)

Idag ska jag, pappa och Gabriel till stan och typ handla lite saker :D Sen blir det hem och ta en grundlig städning av akvariumet. Det är aldeles grönt av alger och sånt. Jag börjar fundera på hur många fiskar som har hunnit dö under dem här veckorna utan städning. Men jag får väl köpa lite nya sen!

Nu sitter jag bredvid Gabriel och lyssnar lite på smurfarna (mobbas inte). Gabbe spelar nått hockeyspel som jag inte riktigt förstår mig på. Men jag har vunnit över honom ett antal gånger *åter igen stolt*.

Kram på er och ha en riktigt trevlig dag!

Ps.Har ni sett min nya design, jag diggar den. Gör ni? Ds.

SKRIVET: 2010-04-23, kl 19:50:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma..

..från ica nu. Det vart en påse med plockgodis som jag ska tjocka mig med medans vi kolla på talang! Har ni någon favorit?


Men gud vilka dåliga bilder jag lyckas få tag på x) Men de e en bild iaf ;)

Kram!

SKRIVET: 2010-04-23, kl 19:06:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flashforward

Aldeles straxt blir det av till ica med pappa och Gabriel för att handla nått att tugga på ikväll. Sen slår vi nog ner oss vid Tvn och kollar på nån film eller nått. Vi har nog inte bestämt riktigt vad vi ska göra. Men umgås ska vi ;)

Sen senare ikväll blir det Flashforward så det får ni inte missa! Fast har ni inte följt serien från början så kanske det blir svårt att fatta något ;) Men jag verkligen älskar den serien x)
Jag vet inte riktigt hur jag lyckas men jag missar ganska ofta det, eller ofta och ofta. Lite då och då. Men ikväll är det nog ingen chans att missa!



Oj vilken hems bild men jag måste dra nu.

Kram!

SKRIVET: 2010-04-23, kl 16:16:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Peanut and José Jalapenjo

SKRIVET: 2010-04-23, kl 16:07:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jeff Dunham and Melvin The Super Hero

SKRIVET: 2010-04-23, kl 16:02:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jeff Dunham and Peanut on David Letterman Show



Den här är lite smårolig åxå tycker jag :D

SKRIVET: 2010-04-23, kl 16:00:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Peanut - Sparks of insanity



Älskar Peanut! Jeff Dunham är buktalaren ;)

SKRIVET: 2010-04-23, kl 15:55:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jeff Dunham and Achmed The Dead Terrorist



Har jag lagt upp den här än. Jätte roligt tycker jag iaf x)

SKRIVET: 2010-04-22, kl 16:13:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Motionssimma

Snart ska vi iväg och motionssimma. Trevligt efter en dag med både idrott och dans x) Jag hinner igentligen inte blogga men jag vill hålla er lite uppdaterade ;)

Ingen bild idag heller. Tyvärr..

Kram! <3

SKRIVET: 2010-04-21, kl 19:05:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu..

..är jag på humör igen!

Jag har precis duschat så jag känner mig ren x) tyvärr har jag inte så mycket mer att skriva om. Men snart ska jag lägga upp dagens låt, musikvideo och Tvpogram :D längtat?

Jag har börjat med bdb åxå, bara så ni vet ;)

Imorrn ska jag pappa å gabbe, kanske ebba åxå, åka och bada. Motionssimma till och med ;) Man ska ju inte ligga på stranden i sommar som en val på handduken x) Jag ska försöka komma till badhuset lite oftare. Ska nog kolla om det går några kul tåg eller bussar så jag slipper vänta på att mamma eller pappa kan stjussa!

 Kan ni se både den unga och gammla kvinnan?

SKRIVET: 2010-04-21, kl 15:20:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill ni veta hur..

..en vanlig svensk vår ser ut? Om ni vill det och det fortfarande är 2010-04-21 så kolla ut.

Bra, nu vet ni hur ett sånt ser ut. Jag har tyvärr inte haft lust att ta nån bild på det idag men nu fick ni se det själva.

SKRIVET: 2010-04-21, kl 14:23:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vet ni vad?..

..Jag är på så himmla dåligt humör just nu så jag kommer kanske inte blogga på ett tag. Men jag ska försöka men jag vill inte skrämma iväg er med en massa depp. Så kram så länge!

SKRIVET: 2010-04-20, kl 15:45:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skit...

...dag. Ja dagen har vart sämst och det tänker jag inte berätta varför. Vill verkligen inte gå till skolan imorrn eller nån gång överhuvudtaget. Kan livet inte bara sluta jävlas med mig!? Och en sista sak: SKIT PÅ DIG JÄVLA SKITSTÖVEL!

Jag vill gå på en promenad. Ska nog skicka ett sms till mamma. om jag hittar mobilen. Jag har inte sett den sen jag gick ifrån skolan. Ska nog lyfta på röven och gå å leta.

Visst fan. Läxan. De e ju prov på fredag. men jag har imorrn på mig också. orkar verkligen inte med det nu...

Kram!

SKRIVET: 2010-04-19, kl 22:03:41 | PUBLICERAT I:

Dagens låt, musikvideo och Tv program

Jag vet att jag inte har varit särskilt bäst på att göra det här men nu kommer det!

Dagens låt: Låten som börjar spelas 1.54 menar jag, ursäkta men det fanns ingen video med bara låten... 

Dagens musikvideo: Låten är ju bra åxå men nu syftar jag på musikvideon ;)

Dagens Tv program: Top Model 13. Korta personer! Go them!

SKRIVET: 2010-04-19, kl 21:32:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vilken härlig dag

Idag har (som ni kanske ser i rubriken) dagen varit ganska härlig. Fast jag tvekar lite eftersom vi fortfarande inte har skolplikt i sverige. Synd...Nej det tycker jag nog inte. Om det inte hade funnits skolplikt skulle jag inte känna alla mina underbara kompisar och...och..ehm, det var nog det som var bra med det ;)
Men vi slutade lite tidigare i skolan eftersom vi på elevens val skulle välja nytt så tog det inte direkt hela lektionen. Sen gick jag och Jasso (hoppas jag får nämna dig) till bilblioteket för att låna och låna om våra böcker. Sen när jag nästan var hemma så hörde jag Emma, Mirre å Ida (hoppas jag får nämna er åxå) som var utanför lägenheten. Så jag stannade där och..vi pratade nog bara i telefon med han Niclas, men det var lite kul. Sen gick jag hem. Övade på min redovisning som jag har imorrn. duschade sen dess har jag myst framför Tv;n med pappa.

Sen måste jag bara nämna en sak innan jag får skrivkramp ;) Mina vänner (orkar inte skriva namn) skulle på engelskalektionen googla på bilder på teet oolong och ni kan aldrig gissa vad dem hittade istället x) Jo, klicka på länken för att se, jag lovar att ni kommer bli helt paffa!
http://www.google.se/images?hl=sv&source=imghp&q=oolong&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai .

Tyvärr lyckas jag inte med det där som ni andra lyckas med. Det där är ju min länk, men jag vill att det ska tex stå Oolong istället för den där långa. Eller om man vill länka till sin kompis blogg, vi kallar henne Lisa, då vill jag inte att den där långa står där utan att det står Lisa. Fattar ni? Behöver verkligen hjälp!

Kram!

SKRIVET: 2010-04-19, kl 16:50:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vet..

..att jag lovade att uppdatera om förra veckan. Men nu är det så att jag har kommit på att det kommer att ta lång tid. Så jag kanske orkar göra det ikväll men man vet ju aldrig. Och dessutom så är jag så otroligt trött och har varit det i ett par dagar så jag planerar att gå å lägga mig tidigt ikväll sen imorrn kanske jag orkar och hinner. Ni förstår, förutom min trötthet så har jag ett liv som inte går ut på att sitta vid datan. Eftersom jag ska försöka promenera varje dag plus att jag ska simma några gånger i veckan så försvinner ännu mer tid här.
Men jag lovar att jag ska göra allt för att blogga varje dag!

Kram på er!

SKRIVET: 2010-04-18, kl 17:27:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snabb update

Jag ska bara berätta att jag nog kommer sluta försöka blogga här hemma hos mamma för att jag inte vill att hon ska veta att jag har blogg och hon kommer ganska ofta in i mitt rum och kollar vad jag håller på med. Men om jag har tur så hinner jag på dagarna innan hon hinner hem. Men imorrn ska jag till pappa så jag lovar er en riktigt update på den här veckan!

Kram, och hoppas att ni står ut med att vänta lite till! ;)

SKRIVET: 2010-04-16, kl 21:56:38 | PUBLICERAT I:

Dagens låt, musikvideo och Tv pogram

Dagens låt : Svordomsvisan - Magnus och Brasse

SKRIVET: 2010-04-16, kl 21:48:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu e jag klar...

...med alla läxor! Jag är lite på depphumör just nu. Men det orkar jag inte berätta varför jag e. Så det här blir väl lite av ett deppinlägg då. Tyvärr.
Idag har jag klippt mig men det kan jag inte visa bilder på nu eftersom jag bara kan ta bilder med pappas data, typ. Men det blev väl typ en dm kortare. Ser väl okej ut tror jag.
Jag och mamma har suttigt och kollat på tSå Ska Det Låta där sötaste Alexander Rybaak var med. Robert Gustavsson var också med och han körde en helskön låt. Hittade tyvärr inte den på youtube men jag hittade en annan störskön låt.



Kram på er!

SKRIVET: 2010-04-15, kl 19:16:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Designen dampar fortfarande

Visst ja. Min design dampar så man ser fortfarande inte vad man skriver ;)

SKRIVET: 2010-04-15, kl 19:15:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ber om ursäkt...

...för att jag inte har bloggat på ett tag. Det är så otroligt mycket att göra i skolan den här veckan, dvs att jag sitter med läxor precis hela dagarna. Igår satt jag uppe till 12 och gjorde läxor och jag började med dem stragst innan tre. Men nu är det inte mycket kvar och eftersom mamma inte är hemma just nu så märker hon inte att jag tog en pause.

Just nu orkar jag seriöst inte uppdatera så mycket men jag lovar att göra det så fort läxorna är klara. Sen fick jag ju kvarsittnig som jag måste sitta av imorrn -.-' Herre gud vad den här veckan går bra. Inte för att låta deppig eller så.

De här senaste dagarna (dagen?):

* Passat Hampus.
* Sovit otroligt dåligt.
* Börjat cykla igen.
* Upptäckt att våren är här!
* Knarkat musik.
* Ska skapa en ny ketegori: Dagens låt, musikvideo och Tv pogram.
* På helgen blir det helgens film!



Kram på er alla söta!

SKRIVET: 2010-04-13, kl 22:08:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

G'natt

Godnatt alla underbara! Jag orkar tyvärr inte blogga nu eftersom min design dissar mig ;) Men ha en underbar kväll allihopa!

SKRIVET: 2010-04-13, kl 16:10:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Designen dampar

Min design dampar redan nu ser jag. Ni kommer nog inte se vad jag skriver på ett tag :( Fixar det direkt!

Kram!

SKRIVET: 2010-04-13, kl 16:08:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilderna!


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Rösta! Vilken av bilderna blev bäst? Jag har nummrerat dem som ni kanske ser ;)

SKRIVET: 2010-04-13, kl 15:50:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Här ska det vara en rubrik, jag vet!

Idag ska Matilda hjälpa mig med headern och lite med designen ;) Så jag ska fixa ett nytt lösen så länge. Idag kommer jag nog inte blogga så mycket utan jag kommer nog bli sittande med läxor -.-' Blä på de! Men jag ska försöka att blogga när jag e klar. Och imorrn kommer det tyvärr nog bli dåligt med bloggande också. Jag ska passa min älskade kusin i några timmar! Jippie :D
Men igår var jag duktig och tog mig lite tid att göra det jag älskar mest i världen (på delad plats med musik och kompisar). Jag gick ut och tog lite mysiga vårfoton! Men dem lägger jag i ett eget blogginlägg så fort jag e klar med det här ;)

Nu glömde jag fråga Ebba, igen, om hon ville ha en liten kul länk här på min blogg så jag gör såhär: Ebba, vill du  ha en länk här på min blogg så dem som läser min blogg kan se hur underbar din e åxå? Alla som vill ha en länk kan bara höra av sig. Men tyvärr så vill jag bara länka till bloggar jag gillar. Men jag gillar dem flesta så ge det ett försök!

Kram!

SKRIVET: 2010-04-12, kl 22:24:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

My ordinary day

Hej på er sötnosar!

Jag har varigt otroligt dålig på att updatera idag men nu kommer en liten sammanfattning om dagen.

Igår gick jag faktiskt å la mig kl 23! Men jag kunde bara inte somna. Så jag somnade inte förrän runt halv tre skulle jag gissa ;)
Sen ringde väckarklockan, snarare radion, kl 7 -.-' Men jag låg kvar ett tag och lyssnade ett tag. Så tidigt på morgonen flyger man ju inte bara upp ur sängen! Sen är det ganska mysigt att ligga på morgonen och bara lyssna på älskade Rix Fm. Sköna att vakna till. Eller hur?
Sen var det bara att sticka iväg till skolan då. Ganska soft dag endå. Sen slutade vi redan kl 13 :o Erik, våran lärare, skulle på nått möte så vi fick sluta lite tidigare! Bäst eller vad?
Efter skolan lyckades jag övertala Ebba att följa med mig hem en stund. Då tog vi lite flummbilder med min webbkamera. Men dem får jag tyvärr inte lägga upp.
Sen, när hon äntligen (nä, skojja) gått hem så gick jag å pappa till tanläkaren. Inga klagomål! Känner mig så bäst! :D
Sen när jag kom hem så gick jag ut med kameran och tog lite bilder. Men kameran laggade (slut på batteri) så bilderna kommer inte förrän imorrn. Men en del blev lite coola!
Sen kom bästa Ebba över en stund och sen blev det en skön varm dusch. Inte lika lång den här gången. Så är det när man bor i hus ;)

Tyvärr har jag ingen bild att bjuda på den här gången. Men jag lovar er lite bilder till imorrn!

G'natt!

SKRIVET: 2010-04-12, kl 20:09:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

5?!

E de bara fem lsidvisningar nu?! Pår me, ni gillar mig kanske inte ;) Gör inge. Fortfarande kul att skriva.

E me Ebba. Åter igen. Men så snart hon har gått så tar ja en dusch sen lovar jag att blogga ordentligt :]

Kram så länge!

SKRIVET: 2010-04-12, kl 15:26:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ebba å tandläkare

E me bästa Ebba sen ska jag till tandläkaren :s Håller tummarna för att inte få tandställning. Updaterar när jag kommer hem ;)

DAMP PÅ EBBAS MOBIL! x)

Kram!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 22:45:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen mer blogg ikväll...

...tror jag ;) De e ju så kul å blogga. Och en sak som e lite skum e att ingen av alla 257 som har vart på min blogg har ställt en fråga x) Det gör inget men det vore kul med en fråga ;)
Min blogg kanske inte är så kul och jag fattar att folk kanske tycker det eftersom jag inte alls e bra på att blogga. Men jag kommer anstränga mig och jag hoppas verkligen att jag blir bättre och får fler läsare som kanske tycker om min blogg eftersom jag tycker att det är så himmla kul att skriva. Men tyvärr så har jag inte kommigt på något tema så jag kommer skriva om mitt liv så länge. Fast det inte är så intressant. Och jag vill ha så många bloggtips som möjligt så jag får en chans att bli bra. Och hjälp mig jätte gärna med ett tema åxå för jag vill inte bara skriva om mitt liv.

Herre gud! Jag planerar att vara uppe tills dagen är slut men jag ska upp 7 imorrn. Smart av mig. Men jag ska njuta så de så!

Bjuder på bilder på Tissy och Lurven som jag inte har visat :o
 Lurven
  Tissy

G'natt!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 21:19:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så som i himmelen och frågestund

Letade efter filmen "Så som i himmelen" här om dan. Kunde inte hitta den. Typ helt borta. Och det är ju min favoritfilm. Den kan ju inte bara försvinna. Har jag lånat ut den till nån? Jag råkade komma på det när jag lyssnade på "Gabriellas Sång" på spotify aldeles nyss.



Den börjar lite mitt i och jag  tycker inte att Helen Sjöholm sjunger så där jätte bra men låten är otrolig. Om nån gillar låten så sök på "Gabriellas sång, Molly Sanden" på spotify, för Molly sjunger den här riktigt bra.

Min kära Ebba har startat en egen blogg och jag ska fråga henne om hon vill att jag länker hennes blogg. Hoppas det för hon är en helt otrolig bloggare.


Nu hade jag tänkt att jag skulle har en frågestund. Bara för skojjs skull. Jag lägger upp frågor och svar i ett blogginlägg senare. Om det blir mycket frågor så stoppar jag när jag känner för det.

Fråga super, jätte gärna vad som hellst. Blir glad för alla frågor jag får! ;)

Kram!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 18:17:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite mer positivt..

..den här gången. Hoppas jag lyckas ;)

Tänk vad en promenad i solen kan muntra upp. Jag sprang över till mamma sen gick vi till Ebba och hon pratade med Catrin medans jag pratade med Ebba. Sen tog vi en liten omväg hem till pappa. Tyvärr blev jag på dåligt humör iger redan när jag kom innanför dörren. Men jag ska sitta vid datan en stund sen tar jag en lång varm dusch och sen blir det data igen. På så sätt lyckas jag nog undvika pappa ganska bra.


Bjuder på en härlig höstbild eftersom jag inte tog någon på promenaden.

Kram från en deppig Becca.

SKRIVET: 2010-04-11, kl 14:39:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fan

Fan va jag bloggar idag då. Jga är uttråkad och arg! Ebba för i helvete, jag vet att du inte läser bloggen men kan du ringa mig för fan!? Jag vill inte vara här hemma med min idiot till pappa! Så här länge äter du ju aldrig. Har du glömt bort mig eller skiter du i mig?

Fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 14:18:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jävla CP

Det blev inte av att åka till mia! Klas skulle jobba och Mia ville inte åka hit själv men höón bjöd över oss dit. Men pappa, den jäveln, tackade nej! Jävla cp ko!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 14:12:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väntar

Sista blogginlägget på ett tag. Jag lovar!

Just nu väntar jag på att älskade lilla Ebba ska ringa så att vi kan umgås. Hon skulle bara äta lunch sen skulle hon ringa å de har gått ett tag ;)

Mia har fortfarande inte ringt. Vi börjar ana att hon inte ringer idag -.-' Men på onsdag ska vi vara barnvakt till Hampus! :D



Och precis när jag laddade upp bilden ringde Mia -.-'
Ska höra hur det går ;)

Kram!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 12:51:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ännu ett blogginlägg

Börjar jag bli tjatig? Kanske för många blogginlägg nu. Men det är så kul å blogga ;)

Mia och Klas svarar inte på telefon när vi ringer -.-' Fast det var dem som föreslog att dem skulle komma cx får se om vi får tag i dem snart...Om vi får tag i dem får jag plocka undan mitt puzzel.

Lyssnar, som vanligt, på musik. Just nu spelas Hot med Inna. Har ni hört den, här kommer den i alla fall.



Vad tycker ni om den på en skala på 1-10?

Kram!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 11:35:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

En ny morgon

Ja, som sagt. NU är det ännu en ny morgon. Pappa väckte mig för en halvtimme sen så jag e vaken nu ;)

Vi ska försöka få tag i min faster, Mia, och kolla om dem kommer hit idag. Dem=Min faster Mia, Min morbror Klas, och världens bästa och sötaste kusin Hampus! Men vi har inte fått tag i dem, men pappa ringer väl snart igen. Slänger upp en bild på Hampus.

 
Den här bilden på Hampus är lite gammal, det har inte blivit några nya. Bredvid Hampus är min pappa om någon undrar ;D

Kram!

Ps: Två frågor igen, någon som vill hjälpa mig med en header gratis och e de någon som vet hur man byter profilbild?

SKRIVET: 2010-04-11, kl 01:06:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt

Nu får det räcka för dagen. Ursäkta för att bloggen ser hems ut just nu!

Godnatt!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 00:40:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Design

Håller på med designen så bloggen kan se hemk ut ett tag ;)

SKRIVET: 2010-04-11, kl 00:05:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Profilbild?

Måste bara fråga: Hur byter man profilbild? Jag lyckas inte :s Hjälp!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 23:42:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Statistik och film

Hej alla sötnosar som sitter vid min blogg och glor!

Min statistik har stigit! :D



Nu har jag sett klart på filmen The Proposal, helt sjukt bra! Lite sen ute men, men.
Den handlar om Sandra Bullock (kan inte komma på hennes namn i filmen) som riskerar att bli sparkad och utskickad ur landet. Och för att lösa detta så säger hon att hon och hennes assistent ska gifta sig. Men för att övertyga så måste dem åka ända till Alaska där hennes assistents familj bor för att fira farmorns 90års dag. Och det ena leder till det andra och det händer en massa kul. Ni kan ju bara tänka er en storstadsflicka i Alaska ;)

Kram!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 22:39:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

The proposal

Kollar på The Proposal nu. Den är riktigt bra än så länge, rekomenderas! Vet jag e lite efter men vi har precis fått hem den och några fler filmer som står på tur ;)

 

Kram!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 20:24:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körslaget

Kollar på körslaget! Heja Kalle och Mojje ;)

SKRIVET: 2010-04-10, kl 18:44:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dusch

Nu e de dags för en varm dusch. Sen blir det film med Pappa och Gabriel. The Proposal tror jag att det blev. Försöker uppdatera senare ikväll!

Vad ska alla andra göra ikväll?

SKRIVET: 2010-04-10, kl 17:54:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite av allt

Nu sitter jag i min obäddade säng och lyssnar på musik. Walking in memphis med Mark Cohn spelas just nu. Bäst med musik eller vad tycker ni.

Som ni kanske har märkt så har jag blivit medlem på bloglovin' följ mig jätte gärna. Där hittade jag lite kul bloggar att läsa och det fick mig ännu mer intresserad av att blogga. Jag va inne på Kensas blogg som jag inte trodde var alls bra. Men den var kul att läsa. Och det fick mig också att komma på hur mycket deignen spelade roll. Och det är mycket roligare att läsa om man uppdaterar ofta, fler gånger om dagen. Och massor med bilder behövs också.
Det är mycket att tänka på men jag börjar med designen. Är det någon som vill hjälpa mig med en header? Hör gärna av dig genom att komentera det här inlägget!

Idag har jag gått osminkad hela dagen. Det vart en hemma dag med Pappa och Gabriel. Vi har spelat lite Playstation 2 spel. Just nu sitter dem och spelar hockey och det går nog inte så bra hör jag ;)

Jag är uppe i 10 läsare idag. Helt otroligt! Nöjd för det är jag. Tipsa gärna folk om min blogg. Hoppas ni tycker den e bra!


 
Här e en bild som jag tog när jag och Ebba var på promenad den första vårdagen här hemma!

Kram!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 14:02:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny bloglovin'

http://www.bloglovin.com/blog/1684379/rebmar?claim=devyh93s269">Följ

Ny bloglovin' , fråga inte x)

SKRIVET: 2010-04-10, kl 00:37:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kul blogg

Hittade en kul blogg nu. www.tjuvlyssnat.se . Kolla, den e riktigt rolig!

En grej från den:
Två tjejer ~15 sitter på tunnelbanan då Tjej 1 plötsligt får ett MMS.
Tjej 1: Åh fy fan vad äckligt, kolla vad Filip skickade!
Tjej 2 tittar på bilden.
Tjej 2: Men gud vad stor den är! Den ser typ ut som bratwurst! Eeeew!
Tjej 1: Ja, och den är typ alldeles kletig…
Det blir tyst en stund medan de studerar bilden.
Tjej 2: Lätt den största snigeln jag nånsin sett.

Kul va x) Nä nu ska jag nog ta å sova! Följ mig jättegärna på bloglovin'

Kram!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 00:00:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloglovin'

http://www.bloglovin.com/blog/1684379/rebmar?claim=zwjtxa22qms">Följ

Följ min blogg på bloglovin' å jag kanske följer din!

SKRIVET: 2010-04-09, kl 15:05:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppe sent, vakna sent....

...GILLA!!
Igår var jag uppe till 2;00 så jag vaknade halv ett idag. Så jävla skönt! Sen när jag går upp för att slänga i mig lite frukost så kommer Gabriel hem för att äta lunch. Haha. Så bäst jag kände mig då!

Snart. Vet inte riktigt när. Så ska vi, ett par människor träffas och umgås lite. Det ska bli trevligt.
Sen imorrn blire äntligen dax att lata sig en hel dag! Längtat som fan. Ett helt påsklov och en dag utan att göra nått! För än imorrn.

Sen på söndag kommer förmodligen världens sötaste kusin vid namn HAMPUS! Har inte träffat honom på typ en månad. Sen på Onsdag så ska vi passa honom en stund. Slår ihjäl mamma om hon säger nej! Men det tror jag inte.

Nu tycker jag att Jasmine kan ta å komma hem och Olivia kan ringa Mirre ;)

 Bjuder på bild på mig me min mya jacka! Gillar ni?

Kram.

SKRIVET: 2010-04-08, kl 22:55:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lp-skivor och hockeymatch

Nu blire bilder!

Lp-skivorna är uppe och jag är mycket nöjd! Vad tycker ni?



 Bjuder på denna!

 Trazan och banarne om ni inte ser!

Sen blev det hockeymatch, SSK-AIK. Det slutade med 1-2



Tack för mig, leverpastej!

SKRIVET: 2010-04-08, kl 14:28:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mia Rose - Making of the music video "let it go"

SKRIVET: 2010-04-07, kl 23:52:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tågresa och Lp-skivor på väggen

Cholla mina vänner!

Idag var det till stan med Ebba. Mirre å Ida! Kuligt kuligt. Jag köpte inget som jag trodde. Hade inte lust att köpa nått idag. Men jag kollade och hjälpte att hämta nya strl till mina vänner inne i omklädningsrummet!

Men tågresan hem var lätt bäst.
Tåget bredvid åker sen kommer ett som ser likadant ut och Ida säger " Kolla, tåget kommer tillbax. Det kanske glömde nått." Vi får ett hysteriskt anfall. Dålig humor? Vi vet!
Sen får Mirre syn på att jag nästan har druckit upp mitt vatten och utbrister "Gud, du har druckit!" Vi får ännu ett hysteriskt skrattanfall och Mirre tillägger " Och han som ska vara en så bra förebild". Skrattretande humor, jag vet x)

Sen satte Lasse upp Lp-skivorna på väggen. Rätt coolt blev det tycker jag! Bilder på det kommer imorrn då det blir av till pappa. Då blir det hockey match. SSK-AIK tror jag ;) Bra att ha koll på det där (x

Nu ska jag ta å krypa till sängs med Tissy ett tag innan jag kastar ut henne för att sova!

G'natt

SKRIVET: 2010-04-06, kl 23:09:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hata..

..livet. det suger helt enkelt. varför ska man leva om det endå alldrig kan ta och vara kul? man borde väl inte leva för att plågas hela tiden. då finns det ingen anledning att leva. finns det någon där ute som faktiskt gillar livet och slipper alla dessa jobbiga och ständiga problem? kan vi inte byta? det vore trevligt med lite bra i livet för en gångs skull.
fast på något sätt kommer jag sakna allt det här när jag dör. tyvärr så finns det vissa saker man överlever för. jag lever just nu för hampus skull. hade han inte funnits så hade nog jag inte heller gjort det. tack hampus för att du finns.
men kan det inte ta slut snart?

SKRIVET: 2010-04-06, kl 00:32:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bye for ever

Är det verkligen meningen att livet ska vara så här hemskt!? Varför? Jag förstår inte. Finns det seriöst människor som lever ett bra liv? Isåfall, varför kan jag inte få ha det lika bra? Det är väl något fel på mig. Mitt liv kommer aldrig bli lika bra som ert.

Bye

SKRIVET: 2010-04-04, kl 23:19:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plocka ögonbryn

Glad påsk har jag glömt att säga! Så: Glad påsk på er alla 6 läsare!

 
Vem kom på den dumma idén om att plocka ögonbryn!? Det gör ju hemskt ont. Om ingen plockade så skulle ingen se hemsk ut för att man inte plockar! Smart jag e va?

Kram!

SKRIVET: 2010-04-03, kl 23:44:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påsk

Den här bloggen går inte så jätte bra märker jag och det kan ha å göra med att jag e sämst i världen på att blogga! Men det är kul, så jag fortsätter.

Påsken har vart trevlig. Inte för att den är slut än, men endå! Gårdagen firades med påskäggsletande. Vi tog en dag fel :s Sen for vi till farmor för att fira hela släckten, alla kusiner, utom Hampus som hade åkt på en maginfluensa, kom. Vi spelade lite plump och poker och käkade god påsklunch. Sen fick vi leta efter ännu ett påskägg! Sen åkte vi hem senare på kvällen.

Idag var det ännu ett påskäggsletande. Sen blev det över till mormor och tjocka sig med påsklunch, igen -.-' Där fick man åxå ännu ett påskägg. Så no sitter man här med 4 påskägg!

Imorrn blire till Lasses föräldrar där det säkert blir ännu ett påskägg -.-* Det kommer nog ta flera år att få i sig alla påskägg x)

Kram!