SKRIVET: 2010-09-30, kl 13:10:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Let go

Lite mer än tre månader sen sist. Och lite mer än ett år sen då.

Jag har glömt bort lite hur man bloggar. Inte för att jag någonsin vart bra på det men...

Jag har inte bloggat på ett tag för att jag inte riktigt har vart på humör på senaste tiden och för att det är sjukt mycket läxor nu i åttan....Men nu börjar jag få lite rutin på det och har inte haft nån läxa på nästan två dagar.

Idag är jag hemma å e sjuk. Eller, jag vaknade med så jävla ont i magen att jag trodde att jag skulle dö. Men nu börjar det släppa som tur e. Men jag får fortfarande inte riktigt i mig nått å äta. E typ inte hungrig O_o

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan å läsa. Nån som har läst Dumma byxa ut och gå när man nappar på en tå eller Fallen flicka? Just nu har jag inte kommit så långt i dem men jag har börjat på den första boken som btw har världens konstigaste titel.

Nån som har låt tips föresten, både låtarna på min Ipod och spotify börjar bli tjatiga ;)

Puss <3

SKRIVET: 2010-09-20, kl 14:37:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Om du lämnade mig nu

Hatar? Älskar? Va fan! Varför kan tankarna inte sluta snurra i huvudet. Tänker på allt. Fan. Fan säger jag bara. Att jag ska vara så jävla feg. Rädd. Tråkig. Dum i huvet. Kan inte prata. Stum typ. Äh. Fuck it!

SKRIVET: 2010-09-06, kl 16:15:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen som läser och massor med plugg

Ingen som läser märker jag xD

Just nu borde jag verkligen plugga men jag orkar absolut inte! Men jag borde ta tag i gruppuppgiften *tittar menande på Jesper (som jag jobbar med)*. Aja Jag får göra det sista själv.....Den ska ju va klar till imorrn.... >< Damp på skolan just nu. Hinner inte med nått D: Men än så länge har jag hunnigt klart med allt i tid men snart blir det sen inlämning på nått å fail i prov osv. Men nu ska jag känna mig stolt över att ha hunnit me de mesta (a)

Den här veckan har jag köpt 10000 kläder och på tal om det så glömde jag min mobilsladd hos mamma så jag kan inte visa min heta tröja som jag har på mig nu D: Men jag hämtar väl den imorrn ;)

 Jätte vacker bild? Jag vet....

Kram!