SKRIVET: 2010-11-30, kl 18:55:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Funderar

Funderar på att göra en ny blogg. Börja om från början lixom. Sen den nya blir isåfall på devote och inte blogg.se. Vad tycker folket? Bara för att ingen läser min blogg ;)Fun

SKRIVET: 2010-11-27, kl 12:16:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bara för att?

Det visade sig att vi skulle till min underbara kusin redan klockan ett, halv två, eller två. Inte tre som jag sa förut ><

Så snart sticker vi D8

SKRIVET: 2010-11-24, kl 15:38:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Världens bästa helg?

Gud så kul helgen kommer att bli. NOT! På lördag klockan tre ska jag till Orrstigen 4 i Södertälje (vi säger att alla ville veta) och hälsa på kusinen som fyllde år förra helgen....Jippie, verkligen. Världens roligaste å bästa, verkligen. RÄDDA MIG!!!!!! Sen så har jag en känsla av att det blir bio med en ännu bättre kusin på söndag :/ Jag som dessutom hoppades på en sovmorgon D:

Kram <3 OCH GLÖM INTE ATT RÄDDA MIG!!!

SKRIVET: 2010-11-22, kl 17:33:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ush!

Fy fan! Ush! En tjej i klassen har typ fått en krusch på mig D: (Tror vi). Det började me att hon tåflörtade med mig på lunchen sen idag smekte hon min röv i matsalskön. Sen har hon dessutom börjat hällsa på mig och typ glor hela tiden. Jag har inget emot att nån e lebb eller bi. Men att hon håller på så me mig är dessutom jävligt äckligt!

Var bara tvungen att skriva av mig. Gud vad jag känner mig äcklad D:

SKRIVET: 2010-11-21, kl 23:31:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny bloggdesign

Ska bara nämna att jag precis fixade ny bloggdeign. Mycket bättre än förra måste jag säga ;)

SKRIVET: 2010-11-21, kl 23:14:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt ytterst intressanta liv

Vart hos farmor idag....blä på de och blä på henne! Ja, jag hatar min farmor och inget mer om det. Nej, men idag kunde hon faktiskt bete' sig relativt sjysst (om man jämför med hur hon brukar vara dvs). Vi snackade först om en massa golvvärme Dx Hemskt inressant O_o Sen snackade vi i alla fall lite om julen som vi ska fira där i år. De va i alla fall lite mer kul ;)

Idag antar jag att vi inte har gjort mer än så, vi kom hem vi sju så....Fast jag å pappa kollade på "....och så kom Polly" och jag försökte samtidigt lära mig en ny passians xD

Jag har nog inte skrivit på ett tag insåg jag nu så jag kanske ska göra en quick update om hur mitt liv har sett ut senaste tiden.
*Skola
*Läxor
*Läxor
*Läxor
*Läxor
*Ligga i en hög i soffan (dödstrött) och kolla på TV 1-2 timmar innan sänggång
*Sova

Okej, inte riktigt bara så har mitt liv sett ut, men det har känts så. Till exempel har jag haft filmkväll nu i helgen, jag å Mirre låg å snacka skit till halv tre medans söta Ida sov som en stock ;)

Gud så intressant det här måste vara att läsa. Men jag skriver inte för att jag vill att folk ska läsa utan bara för att få skriva av mig ibland. Och hålla koll på mitt liv x)

Nej, men nu borde jag sova. Skola imorrn D= Hur har folket som har gått i åttan stått ut?! Sen antar jag att det blir värre ju längre upp man kommer åxå :s

Natti <3

SKRIVET: 2010-11-17, kl 14:50:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Argumenterande tal!

Snälla!! Ge mig bra förslag på vad jag ska argumentera om imorrn när va ska ha argumenterande tal! Fort!!!! (a) Jag kommer seriöst inte på något alls å jag har funderat i typ en vecka xD (INTE SKOLAN!!!)