SKRIVET: 2010-06-24, kl 23:12:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så där ja!

www.rebmarsphoto.blogg.se

Där har ni min fotoblogg :D

SKRIVET: 2010-06-24, kl 23:01:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Funderar...

...på att göra en till blogg. En foto blogg där jag kan endast ladda upp bilder som jag har tagit. Jag kommer självklart ha kvar den här bloggen men det blir nog en till ;)

SKRIVET: 2010-06-21, kl 23:49:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kissie

Jag måste bara säga ett par ord om Kissie.

Jag tycker att hon är en hemskt fejk person och jag förstår mig inte riktigt på henne. Hon ser hemsk ut med den där överdrivet smala midjan och överdrivet stora brösten. Och läpparna! Hon ser helt ärligt fejk ut. Inte för att jag är den som klankar ner på människor men jag bara måste. Och hon som människa är fejk åxå. Jag kan inte riktigt beskriva det men så tycker jag.
Jag ska vara ärlig. Jag läser hennes blogg. Men inte för att jag tycker att den är bra utan det är för att jag tycker att det är kul att prata skit om henne och då måste man ju ha läst bloggen och jag tycker att det mesta hon skriver låter så hemskt dumt. Och jag är en skadeglad människa. Och tyvärr bidrar jag till att hon blir världens största bloggerska och jag tror att det är fler som gör som inte alls tycker att hon borde vara det.

Jag vill höra era åsikter! :D

SKRIVET: 2010-06-21, kl 23:40:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

What do you think?

Jag tyckte att det va hemskt kul å videoblogga :D Vad tyckte ni om min videoblogg? Ska jag göra flera? Det kommer jag nog göra hur som helst men jag funderar på vad folk som läser min blogg tycker.

Just nu sitter jag och lyssnar på Elin Ung Mamma (www.elinzollet.blogg.se). Hennes radioprogram. De e ganska intressant å lyssna på :D

Så nu har jag hämtat Gabriel i Nynäs där vi satte oss och åt. Mumms me pommes :D Men jag orkade aldrig hjälpa mamma med mat och fika tills imorrn men jag hjälpte i alla fall till med att slicka smet ;D Sen kollade jag på The Secret Life Of An American Teenager och Grays Anatomy. Om 20 min ska jag säga grattis till Lillebror. Tänk...han e redan 12 :o Stor kille ;)

Kram <3

SKRIVET: 2010-06-21, kl 15:35:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första videobloggen!



Sämst ljud men de e bara å höja ;)

SKRIVET: 2010-06-21, kl 01:09:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vet...

....att jag sa att jag skulle sova men jag orkar inte. Jag kanske ska kolla på One Tree Hill som btw har börjat sända nya avsnitt på 5an :D Men jag e så jävla trött så jag kanske ska kolla va de e på Tv istället.

Fan va jag önskar att jag hade en syrra som va mer i min ålder än Gabriel. Inte missförstå mig här, jag älskar (inte älskar älskar utan, a, ni fattar) honom men jag vill ha en syrra som man kan prata med. Sitta uppe sent på kvällarna med. Hitta på kul saker med. Ni har väl sett sån där systerkärlek? Sån vill jag ha...Men tyvärr så e de omöjligt, om inte jag har nån syrra som ingen har berättat för mig om men det tror ja inte. ´Bajs....

Imorrn tänkte jag ta en ordentlig sovmorron :D

Bajs på er! (ja, ja e mogen ><)

SKRIVET: 2010-06-21, kl 00:37:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fuck You

Nu borde Becca sova. För de första så e klockan halv ett och för det andra så sov hon bara i sju timmar inatt. Dessutom blev hon ju väckt vid elva så det blev väl nåra timmar för mycket vaken tid åxå.

Becca var smart idag. Hon var hemma hos Miranda i hennes nya lägenhet en liten stund. Sen när hon skulle gå hem fick hon vägbeskrivning tills hon avröt å sa att hon hittade där ifrån. Och Becca gick helt rätt. Ett tag iaf. Sen tog hon en onödig sväng och vandrade omkring i biggo bostadsområde och plötsligt upptäckte att hon måste ha gått fel. Så hon försöker att hitta endå utan att vända och gå tillbax. Och självklart går hon vilse. I ett bostadsområde i Järna!. Smart gjort Becca >< Sen slutar det med att hon får ringa Ebba för vägbeskrivning men eftersom hon inte riktigt visste vart hon var så kunde de ju inte vara så lätt. Så där irrar hon omkring med en förvirrad Ebba i telefonen och får plötsligt syn på några väghinder och tycker att hon känner igen. Så hon går förbi dem och Ebba säger att då hittar hon. Så Becca går (fortfarande ganska vilse) vidare och får plötsligt syn på solan. Så lättad har hon aldrig vart av att se den.
Så det där var hennes andra gång hon går vilse i Järna -.-'

Och nu tycker hon att hon ska sluta vara almänt barnslig och sluta skriva om sig själv i 3e person (?) ;)

Jag ska börja lägga upp bilder men jag har ingen kamera å ta bilder med. Så det blir ett problem där i nån vecka till ><

Kram!

SKRIVET: 2010-06-20, kl 15:18:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tältning med dem bästa <3

Idag (igår?) sov jag och några vänner i tält på Ebbas tomt. Det var trevligt som fan och rekomenderas till alla. Men ett tips: E ni fem pers så behövs det inte tre stora flaskor läsk + en monster ><. Vi körde lite klädpoker å sånt. Stora delar av tiden låg vi faktist och klagade på att vi inte kom på nått å göra, men vi lyckades på något vis ha kul endå. Vi somnade inte förrän halv fyra och Mirre (Daniel åxå?) vaknade typ...eh....tidigt sa dem ;) Sen vid elva väckte Mirre mig genom att smälla en kudde i mitt huvud >< Tack så hemsk mycket gmn :'( Det kallas faktiskt att sova ;D Nej, det var nog ganske bra att dem väckte mig för annars hede jag väl legat där i tältet hela dagen å vara aldeles avslagen (precis som colan som låg i det varma tältet hela natten).

Sen om en stund kanske jag å Ebba (kanske nån mer?) ska till Mirre som nyss (igår) har flyttat. Det ska nog bli trevligt.

Har ni BTW tittat ut? :o Solen har fått för sig att titta fram :D

Kramizar <3

SKRIVET: 2010-06-19, kl 00:29:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ready, Set Don't Go

Nu orkar jag seriöst inte blogga. Men jag gör de endå. Innan jag stänger av datan för att se lite på One Tree Hill innan jag somnar. Om jag orkar. Jag är dödstrött >< Vaknade av väckarklockan halv elva imorse och var tvungen att gå upp eftersom jag skulle me bussen...Men dagen var trevlig. Jag och pappa letade födelsedagspressenter till Lillebror och Hampus <3 Så de va kul. Sen vid typ fem-halv sex (tror ja) kom jag på att jag inte hade ätit nått sen elva så vi åkte till Heron för att köpa ett spel till Gabbe och sen åt vi thai <3 Sen var det till Willys som gällde och då fick man lite godis :D Sen tog jag ju Gardacil sprutan :'( Fan va den gör ont....Men det var iaf sista! :D

Sen på kväller tjockade vi oss med godis och såg på en skitfilm ><

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna sen krypa ner under täcket för ännu fler tårar framför One Tree Hill, som igår. Och fråga inte varför jag grät för det fattar jag knappt själv Dx

Btw så köpte jag mysbyxor och bikiniunderdel till mig idag :D Fast mysbyxorna e aldeles förstora (s :o).

Kramisar från lilla (stora) jag <3

SKRIVET: 2010-06-18, kl 11:43:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska bara berätta...

...att jag ska gå till bussen mot södertälje för att möta pappa för att ta sprutan. Sen blir det skhlm :D

SKRIVET: 2010-06-17, kl 23:05:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Smartskalle här

Hejsan, nu e smartskallen igång igen ><

Jag glömde berätta om dagen....

Så, imorse vaknade vi halv 10 (><). Jag och Mirre höll på å missa tåget så det va bara å springa. Men som tur e så är det inte så långt till tågstationen här ifrån :D Så vi han precis. Sen vandrade vi omkring i stan och jag köpte detta (jag som inte ens skulle köpa nått -.-



Sen va de rus till tandläkaren för att möta mor min. Diskution om tandställning :'( Men tandläkaren tyckte inte riktigt att det behövdes men mamma bad henne skicka en remiss....bajs på det.

Sen på kvällen softade jag med pappa och kollade på Blonde And Blonder. Riktigt bra film faktist :D

Nu vill han att jag ska sova men jag ska nog snart kolla på äkskade One Tree Hill <3

Imorrn ska jag ta bussen in till södertälje vid tolv och möta pappa för att ta sista Garsasil (stavas?) sprutan. Bajs på sprutan men skönt att snart ha det avklarat :D Sen drar vi in till Skärholmen för att köpa födelsedagspressent till Gabbe å Hampus som fyller år snart! <3

Natti på er som tänkte sova nu!

SKRIVET: 2010-06-17, kl 22:50:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Good Morning

Fan, fan, fan, fan...Jag missade dig. Hur kunde jag. Jag kände det på mig men jag har ju seriösa problem. Något måste va fel me mig. Jag är helt psyco. Dö borde jag. Kanske du åxå. Inte för att jag vill att du ska dö men om du inte fanns så skulle det kanske vara lättade att släppa taget om dig. Men, nej. Du ska inte dö, jag önskar inte att du ska dö. Fel skrivet av mig. Helvetes jävla kuk fitta!

Igår fick jag, Ebba å Mirre för oss att vi skulle sova här hos mig. Så vi trängde ihop oss i mitt rum och flummade till ett (inte sent men vi skulle upp dagen efter). Sen va ju dem "jätte" sociala stora delar av kvällen. Med det menar jag att man inte är social när man sitter med en mobil i trynet ;) Men vi hade trevligt.

Exempel på vårat flumm: ↓


Hjärtat rusar, pulsen slår
Du ser på mig där du står
Tankarna för runt omkring
Ingen av oss gör nånting

Måste det va’ så svårt?
Kanske e också du rädd för att falla hårt
Men det får räcka nu

Kom kom kom medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli


Allt man skjuter upp till sen, Vem vet när vi ses igen.
För hösten knappar in,det går så väldigt fort.
Så lägg din hand i min, så vi får nånting gjort.¨

Kom kom kom medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli


Kom med mig kom. Kom kom kom medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi (chansen glida förbi)
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli , Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli.
Kom med mig kom.



Kram! <3

SKRIVET: 2010-06-16, kl 13:56:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Playing With My Heart

Alla e helt otroligt tråkiga idag. Ingen vill hitta på nått. Jag skulle till Akarn med Ebba och då tänkte vi att vi kan fråga resten av gänget. Men ingen av dem kunde. Så då frågade vi Ida, men hon var i stallet. Så då ville Ebba plötsligt inte länre göra något alls. Så nu kanske jag ska smita över till mamma så jag slipper sitta en hel solig dag aldeles vit i en tråkig lägenhet alldeles själv. Det hade vart ganska mysigt om det va sämst väder men det är det inte idag och jag vill ta vara på den soliga dagen på något vis.

SKRIVET: 2010-06-16, kl 12:06:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Titta ut!

Har ni gjort de nu?? Det är SOL!! När såg man den sist?? Måste hitta på nått me vännerna idag, kan inte bara sitta inne idag :D

SKRIVET: 2010-06-15, kl 15:01:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bror min <3

Imorrn sticker Gabbe till Gotland (som jag kanske nämnde igår?) så jag tänkte att jag ska umgås med honom idag. Så vi har nyss ätit sen diskade vi (pappa kommer älska oss) sen har vi knarkat lite musik ;) Han vill bara lyssna på Sean Banan men det e min spellista som gäller ;) Nu ska vi spela lite spel sen kanske jag ska träffa lite vänner <3 Och om Gabbe orkar så ska vi upp till videorullen och hyra Meteor igen. Vi han inte se färdigt på den sist...Bra e den iaf.



Igårkväll kollade jag på en film som jag tror hette "Där mitt hjärta finns". Den handlade typ om en hemlös tjej som får ett barn på Wal-Mart. Och så ;)



Kram <3

SKRIVET: 2010-06-15, kl 01:11:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti natti antar jag ;)

Japp, nu e de sängdax....Eller, jag sitter iofs redan i sängen men, men...
Sen sista blogginlägget har jag typ umgåtts lite med pappa å Gabbe, sen gick vi en liten promenad. Gabbe känns det som att jag inte kommer träffa på evigheter, han åker till Gotland på Onsdag morron och stannar där tills på Måndag. Kommer sakna honom (och det hör till ovanligheterna ska ni veta). Ska försöka komma upp ur sängen innan han åker så jag kan säga hejdå <3
Jag vill inte sova! Men annars vaknar jag aldrig imorrn.....

Jag håller på å få damp. Den här sommarn kan inte slå förra. Det går inte. Fast jag ska göra fler saker och några kul saker vi gjorde förra året...Men inget slår förra sommarn <3 Men jag får njuta av det jag får av den här endå. Om det nu e möjligt.

Natti

SKRIVET: 2010-06-14, kl 19:21:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Alejandro

Jag är dööööööööööööööööööööööd. Säger vi ;) Ne, men jag har inte bloggat på ett tag nu....tror jag?
Jag borde verkligen duscha men jag har helt enkelt inte lust så jag gör det imorrn bitti istället.
Imorrn hade jag nog tänkt att kolla me nån kompis om nån vill har lite trevligt me mig ;) (Blev dissad idag....men jag hade nog inte hunnit göra nått endå ;)) Så hör av er om ni vill göra nått <33 Annars gör jag de väl.

Igår kollade jag, Ebba å Chazzo på Erik Grönwall som btw va i södertälje då ;). Jag slänger upp en bild när jag fått min nya mobil <33

Igårkväll började jag kolla på en film som vi spelade in i fredags. Jag började kolla på den vid 23 ;) Den hette Wedding Daze tror jag. Skit bra iaf :D



Kram på er <33

SKRIVET: 2010-06-12, kl 01:06:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Erik Grönwall

Jag måste bara berätta att på söndag uppträder Erik Grönwall i södertälje. Där kommer (pga Ebba som kommar tvinga mig att gå upp tidigt) jag, Ebba och Chazzo stå bänkade typ 10? Japp ni hörde rätt vi ska antagligen stå längst fram >< Nej, men det ska bli kul! Hoppas vi ses där ;)

(Hade ingen bild på han)

SKRIVET: 2010-06-12, kl 01:03:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det kallas sommarlov!

Så där ja. Nu har det gått ett år i sjuan. Redan? Det har gått så otroligt snabbt. Nästan lite för snabbt. Nästa år blir det betyg och dags att börja i åttan. Scary :S
Jag är total konstig. Jag älskar verkligen att det är sommarlov och så. Men på något vis känns det tragiskt. Det kan ha å göra med att årets nior stod och bölade och då kom man och tänka på att man kanske aldrig mer kommer att få se dem. Och sen kommer man och tänka på att om två år är det vi som står där.
Men jag ska njuta av detta sommarlov så mycket jag bara orkar.

Sena kvällar/nätter med dem man gillar mest, sovmorgon, gotland, sol, bad, värme, parken, camping, Gröna Lund, Lisseberg, träffa släckt och vänner, Twilight premiären (förhoppningsvis), Erik Grönwall, shopping turer och massor med mer <333

Inget kan slå förra sommaren med jag/vi ska göra allt för att lyckas. Så jag får hällsa er alla ett riktigt gött sommarlov!

 

Kram <3

SKRIVET: 2010-06-11, kl 13:00:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolavslutning

Jupps. Som rubriken lyder. Idag är det skolavslutning. Men våran skola e ju lite udda för idag gick vi till skolan på morgonen. Typ körde "lekar" och sen gick vi hem. Sen är själva skolavslutningen klockan 16 idag. Så jag borde väl hoppa in i duschen nu så jag kan sätta upp håret i flätor så jag får lite lockar ;) Sen ska jag bestämma vilka leggings eller strumbyxor jag ska ha på mig.
Och självklart skulle det regna dagen till ära. Men förvånad? Nej, det regnar typ alltid när vi har skolavslutning xD Men vi ska nog vara i ishallen. Hoppas bara att det inte är skitkallt där ;)

Nu sitter jag och knarkar Lenas (som vann Eurovision Song Contest i år) skiva. Lena – My Cassette Player Riktigt bra tycker jag :D



Men nu ska jag ta å gå in i badrummet å bli ren, len och fin 8)

Kram på alla <3

SKRIVET: 2010-06-10, kl 20:46:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det kallas dusch!

Nu efter en "lång" promenad med Ebba och Alice tänkte jag hoppa in i duschen :D

Imorrn e de skolavslutning!!!!! Och sen e de ju sovmorgon till nio åxå!

Kram! <3

SKRIVET: 2010-06-09, kl 12:29:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

helvetesjävlakukhelvete

  Fattar inte att jag fortfarande tänker på dig.Försöker att glömma dig. Jag kommer glömma dig förr eller senare.

SKRIVET: 2010-06-06, kl 21:20:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hejsan svejjsan och Ronny & Ragge :D

Hej sverige, säger vi ;) Jag kände att det började bli dags för en update. Jag har valt att njuta av solen nu när det äntligen har blitt varmt :D
Jag har denna helg varit ute med båten :D Fast det var blåsigt som bara den men jag la mig ner på en filt, lyssnade på Ipod, läste en stund och sov ;) Mysigt <3
Idag har jag vart hos min faster och träffat min kusin <33 Mysigt det åxå. Sen var det ju väldigt varm och skönt idag åxå :D
   *-Vart e raggarjävlarna? -Raggarjävlarna?* *Faen åxå*

Kram :D

SKRIVET: 2010-06-04, kl 16:23:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Message in a bottle

Hallå! Jag finns fortfarande kvar. Jag har inte dött eller nått. Men ni vill kanske inte att jag ska finnas kvar. Och visst, jag kan säga att de e okej, men då skulle jag ljuga. Jag vet ju inte om ni är okej. Och varför var du där? Jag fattar inte. Jag förstår mig inte på livet eller någonting just nu. Vore kul om ni hörde av er men det kommer ju aldrig hända. Fan jag måste sluta vara så jävla blyg och tråkig. Annars kommer ingen någonsin vilja ha med mig och göra. Fan helvetes jävla kuk helvete!

SKRIVET: 2010-06-03, kl 16:46:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ozzy Scare At Madame Tussaudes Waz Museum

SKRIVET: 2010-06-02, kl 13:55:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Taking chances

Presis hemma från skolan och ska sätta mig ner och göra mf matte ;)
Önska mig lycka till ;D

Kram! <33

SKRIVET: 2010-06-01, kl 21:57:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

The Informator

Kollar på en film som heter nått i den stilen ;) Hans (huvudpersonens) tankar äger. Den bästa: "När Isbjörnar jagar sälar smälter dem in i isen, allt utom nosen som dem gömmer med hjälp av tassen. Men hur vet dem att deras nos är svart? Kollar dem på hur andra isbjörnar ser ut eller ser dem sig själva i sin spegelbild i vattnet?" (detta tänker han när en på jobbet pratar med honom eller nått i den stilen xD)

http://twitter.com/rebmar96 :D

SKRIVET: 2010-06-01, kl 18:39:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Öhrubrikhärantarjagx)

Nu ska jag skriva lite tänkte jag ;) (en jävligt lång update skulle jag tro ;))

Förra veckan va typ allt sämst (iaf ett par dagar). Men det behöver vi inte gå in på i detalj.
Jag hittade en urgullig klänning som jag ska ha på skolavslutningen :D Ska nog leta reda på en bild på den nu ;)

Så där ja, nu har ni en bild på den. Fin? Vad tycks?

Jag har nog inte gjort så mycket mer än så nu när jag tänker efter ><

Knarkar typ världens bästa låt! <3 Dan Ferrari – Heard From You. Den fanns inte på youtube....

Nu kanske jag borde berätta om varför jag inte mådde så bra tidigare idag. Jo, så här e de xD Jag åt typ bara en macka till frukost igår (som jag brukar klara mig på) sen gick det helt enkel inte att äta skolmaten samma dag (smakade skit!) sen åkte jag och mamma till skärholmen så jag hann inte äta mellanmål. Sen när jag kom hem hällde jag i mig ett glas juice innan maten (på tom magge) så fem min senare fick jag magknip och spydde. Och när man har gjort det så är det fullt omöjligt att äta så jag åt inget. Sen imorse försov jag mig så jag hann inte äta frukost, och när det var lunch i skolan mådde jag illa så då fick jag inte i mig nått, så nu fick jag äntligen i mig middag :D Intresseklubben antecknar xD

Aja men nu orkar jag inte skriva mer så kram! <3

SKRIVET: 2010-06-01, kl 14:24:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu e jag tillbax!

Ja som sagt, jag är tillbax ;)

Jag har ju nämnt att jag inte kommer blogga hos mamma (som jag btw är hos  ojämna veckor), men jag gör det OM jag kan.

Nu mår jag skit rent ut sagt så jag kommer inte skriva mer än det här förrän jag är bättre. Men en sak ska jag säga er: Drick ALDRIG juice på tom mage!

Kram på er <3