SKRIVET: 2010-05-23, kl 14:16:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blev orolig

Jag fick för ca en timme sen skit ont i magen så jag trode att jag skulle dö. Så jag trodde att vi skulle få ställa in båtupptagningen. Men jag slängde i mig lite tabletter och sen lurade pappa ut mig på en promenad (endast till konsum men endå) så nu har det släppt :D

Kram! <3

SKRIVET: 2010-05-23, kl 12:49:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarkrysset och båtupptagning

Kollar just nu på Sommarkrysset. Man börjar längta till sommarn och grönan då. Sen nu när det är slut tittar man ut -.-'


Sen om några timmar ska vi lägga i båten. Att vi alltid lyckas boka in ett datum och just den dagen så ska vädret bli så här xD Men jag ska istället passa Hampus <3 men jag kommer fortfarande bli tvungen att vara ute :( Men jag kommer knappast frysa när man ska umgås med världens gulligaste!

Vad ska alla andra göra idag?

Kram!

SKRIVET: 2010-05-22, kl 19:17:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

OLWs Ugnsbakade Chips

Hiss på dem :D ↑
Gabriel va nyss så snäll att när han endå skulle till ica köpte han dem chipsen till mig <3 tack!

Snart ska jag dra så kram och förmodligen godnatt! <33

SKRIVET: 2010-05-22, kl 13:32:00 | PUBLICERAT I: Youtube klipp

OMG!



Behöver jag säga mer än OMG?! KOLLA!!!!

SKRIVET: 2010-05-22, kl 13:14:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dags å blogga nu antar jag.

Ja, det har varit låg update här ett tag men jag har inte orkat. Jag har haft fullt upp med annat typ. Nej kanske inte, men jag har i alla fall inte orkat och njutit av det varma sommarvädret som plötsligt har dykt upp. Yeeey!  Idag är det ju tyvärr lite sämmre väder men det ser ut att klarna upp.

Just nu sitter jag här med huvudvärk. Jag tänkte ta något att dricka men pappa stod i köket och bakade äppelpaj så jag tänkte vänta tills han blev klar men nu har han satt igång med att baka något nytt, snickers, och det tar en jälva tid kom jag på nu så jag ska nog smita in endå och då blir det en alvedon också ;)

Igår ville jag gå på Rix Fm Festival i Kungsträdgården eftersom det var en massa härliga artister som skulle uppträda. Men eftersom jag fick veta igår morse att det var gratis så vågade jag inte ens fråga pappa eftersom jag visste att han skulle säga nej. Men sen igårkväll (runt 21) så var jag hemma hos mamma en stund å berättade att det var Rix Fm Festival så sa mamma att om hon hade vetat vid 5-6 så hade hon kunnat åka in med mig >< Fan att jag inte frågade henne :( Men jag hade mys framför tvn med pappa endå ;)

Idag ska jag typ bara slappa sen ikväll hade jag planerat att..........................................................................................................................................damtadam!.................................................smaka dem nya OLW chipsen som är ugnsbakade :D har någon smakat dem? Är dem goda?

Kramizar! <3

SKRIVET: 2010-05-20, kl 18:04:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hjälp mig med photshop, få en länk som tack!

En påminnelse!

Jag skulle jävligt järna villja ha photoshop men kan inte hitta en vart jag kan ladda ner det. Och jag vill helst ha det gratis ;) Och som tack för hjälpen länkar jag till din blogg! :D (skriv som kommentar på detta inlägg ;)

Tack på förhand!

Kram <3

SKRIVET: 2010-05-20, kl 16:05:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Solsken och photoshop, som tack en länk ;)

Har ni tittat ut?          Nu har ni som inte hade gjort det innan jag frågade säkert gjort det ;) Och det ni såg var solsken! :D
Fick nyss ett mess av världens bästa Ebba som skrev att det var 25°C i skuggan :o SOMMARN E HÄR! :D Som jag har längtat efter den. Fast nu vart det lite för mycket sol för mina kindknotor som btw alltid blir illröda på sommarn. Men den här sommarn har jag bestämt att det ska bli stopp för det (men jag har inte använt solskydd förrän idag så lite röda har dem blitt). Och smarta jag råkade duscha bort solskyddet jag hade idag i duschen efter idrotten -.- så jag vågar inte se mina kindknotor, dem ser säkert ut som tomater :s



På tal om inget. Vet någon om det finns Photoshop som man kan ladda ner gratis någonstans? Jag vill verkligen ha det! Snälla vem som helst, hjälp mig. Som tack får alla som hjälper mig en länk till sin blogg!

SKRIVET: 2010-05-19, kl 16:00:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rebecca

Visst ja, jag hade namnsdag igår så pappa fick för sig att han skulle springa till konsum och köpa detta xD "Man har så kul med Toffifee"

SKRIVET: 2010-05-19, kl 15:57:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen sommar utan sol!

↑Det har jag sagt argt i ett par veckor nu xD Men nu har solen dykigt upp och vart framme ett par dagar! Jippie! Jag som trode att denna sommar skulle bestå av regn, snö och inställda SL bussar och tåg ;)
Idag har det som vanligt vart skola sen efter skolan gick vi tjejor till sågen och gungade på roliga gungor (ja vi är medvetna om att 14 åringar inte ska gunga men det är lite kul). Där lyssnade vi lite på Hey, soul sister - Train och sjöng med (det är ju låten vi ska sjunga på skolavslutningen som btw e om 4 veckor :o). Sen satte vi oss ner och spelade saning och konka som återigen är ganska barnsligt men vi råkar tycka att löjliga saker e lite småkul ;)
Sen gick vi hem för att plugga till matteprovet vi har imorrn men jag har fortfarande inte börjat. Ska nog göra det så fort jag är klar med det här blogginlägget.
Och jag ber om ursäkt för mina deppinlägg ifrån igår. Jag var helt enkelt inte på humör. Mer än så behöver ni inte veta.
*Gäsp* skit va trött jag plötsligt blev... På tal om det så försöv jag mig åter igen -.-' hur fan lyckas jag?! :o jag höjde volymen på väckarklockan men jag vaknar endå inte av den xD Nån som har ett tips?

Nä, nu ska jag ta tag i läxan ;) Önska mig lycka till :D

Kram <3

Lyssnar just nu på Kate Voegele – No Good älska låten ;)

SKRIVET: 2010-05-18, kl 20:57:21 | PUBLICERAT I: Musik

Mia Rose på spotify

Mia Rose – Let Go

Det här är inte hennes bästa låt men den finns äntligen på spotify :D

SKRIVET: 2010-05-18, kl 20:53:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen

Nu har stora delar av dagen sugit men jag ska försöka berätta om dagen utan negativa ord.

Det började med att jag inte vaknade när väckarklockan ringer -.- hur lyckades jag!? :o Men jag vaknade kl halv åtta och jag lyckadas endå bli klar i tid. Det kan ha å göra med att jag inte sölade utan jag gjorde allt lite snabbare ;)
Sen gick jag till skolan och jag hatar tisdagar (visst ja, inte vara negativ) men vi började med musik och då valde vi låt till skolavslutningen. Det blev Hey, Soul Sister - Train . Härlig låt tycker jag men texten är lite jobbig så jag bestämde mig för att sätta låten på repeat undertiden som jag satt vid datan. Och självklart blev det så att jag inte gick ifrån förrän flera timmar senare ;) Så nu har jag nästan tröttnat på låten men jag älskar den fortfarande :D
Sen var det (ska använda ett onegativt uttryck) andra lektioner som jag inte vill berätta om. Sen kom jag hem och har suttit vid datan och gjort bla matten.

Nu har vi precis ätit glass (igen) och jag hade tänkt att sätta mig i mitt rum å kolla på tv eftersom pappa å gabbe kollar på hockey.

Hur har eran dag varit?

Kram

SKRIVET: 2010-05-18, kl 17:42:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamp

:@

Behöver jag säga mer än det eller måste jag berätta att dagen har sugit kuk?

SKRIVET: 2010-05-17, kl 20:40:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Djävulsrallyt

Nu sitter jag med pappa och Gabriel och kollar på djävulsrallyt. Det var inte riktigt så roligt som jag hade förväntat mig men det är ganska kul. De e ju typ wannabe wipeout/sveriges värsta bilförare xD

Orkar inte skriva mer ;)

Kram! <3

SKRIVET: 2010-05-17, kl 15:04:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

OLW tävling

<a href="http://www.moviezine.se/olw" style="border:none;" ><img
src="http://script.tailsweep.com/olw.jpg" style="border:none;"/></a>


Jag skulle vilja vinna eftersom jag verkligen ÄLSKAR chips och jag köper en påse näst intill varje helg. Men jag behöver äta lite nyttigare men endå kunna äta goda OLW chips så det här var ju perfekt :D Sen har jag sett Sex And The City ett par gånger och tycker att det skulle vara kul att se på filmen. Dessutom älskar jag att gå på bio och jag skulle vilja kunna gå med alla mina kompisar och då blir det ju perfekt med 10 biljetter!

Håll tummarna på att jag vinner :D

SKRIVET: 2010-05-16, kl 13:11:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

:@

Saknar, fattar ni inte!?.......

SKRIVET: 2010-05-15, kl 23:20:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag ska vara ärlig

Jag har inte okat och hunnit sitta vid datan idag så den har inte ens varit  på :D Jag känner mig stolt men jag ber om ursäkt för otroligt dålig update....

Jag kanske orkar berätta om dagen senare ikväll men just nu orkar jag inte. MEn jag ska berätta att jag har haft en underbar dag.

Kram! <3

SKRIVET: 2010-05-14, kl 23:30:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Härlig kväll

Som sagt var det en mysig kväll med "nära och kära" xD (internt skämt). Skulle se en skräckfilm men vi lyckades på nått sätt hyra en väldigt oläskig. Men bra va den ;) Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter -.-'

Mamma säger att jag måste gå å lägga mig innan tolv. Ofc mamma....tror du det själv? xD

Kram!

SKRIVET: 2010-05-14, kl 16:38:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmkväll med tema skräckfilm

Som rubriken lyder. Det blir skräckfilm med "gänget" ikväll. Mysigt! Och jag tror att det blir relativt FF, men jag är inte säker. Mamma försöker nog lura över både Catrin och Kent med en flaska vin, hoppas det fungerar ;)

Idag har jag vart i stan med mamma. Följde med bara för att jag hade så otroligt tråkigt och hur mysigt är det inte att går på stan med mamma och prata? Sen slog vi oss ner och käkade glass. Från min sida vart det en Ben & Jerry's igen x) Men den är så otroligt god! :D

Aldeles nyss loggade Ebba ut från msn bara så där så nu har jag tråkigt återigen >< Ska nog klicka in på www.tjuvlyssnat.se, helt otroligt rolig sida!

Knarkar också lite spotify, just nu spelas Oh Laura - Release Me. Älskar låten <3

Kraam

SKRIVET: 2010-05-14, kl 01:24:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti natti!

Okej, jag tänkte gå å lägga mig eftersom jag inte hittade någon rolig sida att vara på. Men nu bestämde jag mig för att köra en snabb update av dagen.

Jag vaknade vid halv tio *stolt* och tog en lång (satt vad frukostbordet länge och pratade, mest lyssnade) sen hoppade jag in i duschen och tog en lång dusch. Ni kanske redan har märkt att jag inte planerade att göra något idag. Sen satte jag mig vid datan en stund innan jag slog mig ner vid tv;n. Sen tröttnade jag på tv;n så jag loggade in på msn och inloggad var bästa ebba! <3 Efter säkert en timmes chattande skrev hon att hon var hungrig. Jag skrev typ "okej, ät nått då xD" och hon skrev säkert nått tillbaks, men det kan jag inte komma på vad det var. Sen skrev hon att hon ville åka in till stan å äta på donken. Självklart trodde jag att hon drev och tänkte inte mer på det. Sen efter ett tag (säkert en kvart) började jag fundera på om hon menade allvar och det gjorde hon :o Men jag behövde endå en ny parfym så varför inte? Så kl 14;19 skulle vi ta bussen in (självklart blev den försenad) så vi var inte inne där förrän 14;50 och eftersom det är röd dag idag så stängde stan redan kl 16;00 och våran buss gick 16;01 (jättte intressan det här xD). Så det vart full fart in på donken och självklart glömmer vi båda bort att vi hade bråttom så vi hade ätit färdigt 15;20. Smart av oss va? xD Så vi delade på oss, köpte det vi skulle ha. Skydade oss till närmsta pressbyrå (vi hade redan bestämmt att vi skulle prova kaffe latte idag) men självklart fungerar inte deras maskin så det blev full fart in på donken igen >< och där blev det istället en cappuchino (skitäckligt btw) som vi hällde i oss typ två droppar sen slängde.
Och väl framme vid bussarna så har vi ingen aning om vilken av dem vi ska åka och vart ifrån. Vi visste bara att vi skulle ta bussen mot mörkö på södertälje C x) vi kunde inte hitta bussen så vi antog att vi missade den. Men när vi vänt på klacken och riktat oss tillbax mot stan kommer den! :D

Nu måste jag ta mellanrum så ni kan se vart ni är ;)
Sen efter ett par timmar hemma blir jag uttråkad och messar Ebba och Mirre. Självklart är Mirre inte hemma så det blev bara jag, Ebba, Daniel och Niklas som gick upp till parken. Fy faen va kul vi hade xD

Imorrn blir det filmkväll hos Ebba och det blev vi som gick upp till parken + Mirre! :D Skräckfilm blire! :s kommer bergis sitta och skratta ihäl mig medans resten kommer tycka att jag e otroligt skum cx Typiskt mig, jag och skräckfilmer går helt enkelt inte ihop ;)

Natti natti alla som är vakna och kram på er som läser det här en annan dag ;) <3

SKRIVET: 2010-05-13, kl 23:27:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måste bara berätta...

..att jag inte har någon lust alls att blogga eftersom jag har lärt mig leva ett liv som inte betyder att sitta vid datan hela dagarna. Kanske skriver senare ikväll. Men dagen har varit ytterst härlig! <3

Kram! <333

SKRIVET: 2010-05-11, kl 14:51:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Allmäntest

Vilken svordom använder du mest? Jävla eller fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06;45
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica köper mamma ifrån x)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Japp!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Öh, en resa till thailand kanske. Eller en egen bärbar dator.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Säkert, kommer inte ihåg ;)
När var senast någon stötte på dig? Adlrig... :'(
Vad åt du till middag senast? Hemma
Kan du vissla? Lite då och då (x
Tittade du på tecknat när du var liten? Nä, självklart inte x) de gör väl alla ><
Äger du några popband t-shirts? Nej
När flög du senast? Nu ska vi se, det måste ha vart 2007, så...hmm...3 år sen xD
Pratar du några andra språk? Engelska, försöker lära mig spanska men de går inte så där jätta bra...
Har du gråtit offentligt? Njaaa, inte direkt, men det har varit en person i närheten när jag har gjort de.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Kanske en liten tatuering
Vad har du med dig in på bion? Öh, what?! Jaha, typ lite godis eller en kompis xD
Vad har du för väder? Öh antagligen regn, ska kolla. Oj shit jävlar va solen skiner :o
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Öh, så gammal e ja inte än x)
När sov du senast på golvet? När ja va liten.
Vilken är din favorit drink? Wodka!! Nä cola xD
Gillar du din boendesituation? Njaa, skulle va ganska skönt att inte bo hemma
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Så många som möjligt! Nä men jag klarar mig på det mesta.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja ofc! Nej men det är jävligt lugnt ;)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ofc! Noooot!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15 :o
Tror du på liv på andra planeter? Japp
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag kan lika gärna dö nu.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Kanske, vilken jävla kick man måste få!
Tycker du om att krama folk? Lööv it! <3
Äger du en digitalkamera?
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Inga
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Lite, beroende på vem
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, varför skulle ja få det?
Är du mörkrädd? Nej, men jag kan inte gå barfota på ett golv om det är bäckmörkt xD
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, nycklar och.....musiken i min hjärna

SKRIVET: 2010-05-11, kl 14:28:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

"sjuk"

Jag ska bara berätta att jag vaknade imorse och var illamående så inåt helvet så jag stannade hemma. Sen när jag vaknade vid elva mådde jag mycket bättre och nu mår jag bra igen x] det var säkert jätte nödvändigt att jag stannade hemma (not) x)

Kram! <3

SKRIVET: 2010-05-10, kl 16:04:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej sötnosar

Jag har inte så mycket att skriva om men jag lovade att uppdatera så mycket jag bara kunde ;)

Idag har det vart skola, som vanligt. Det enda speciella var väl att vi hade nytt elevens val å jag hade bild. Så eftersom vi ska göra "rekvesita" till 9ornas musikal så gick vi till futurum och kollade sista stunden. Booring säger jag bara. Och snacka om läskigt att vi har typ tre veckor på oss att göra färdigt till deras musikal. Tänk om vi inte blir klara innan det ska va det. Då får dem ju damp. Dem kan ju inte direkt skuta upp det till efter sommarlovat :s Äh, det får väl gå. Men det är ju fortfarande inte vårat ansvar igentligen ;)

Kan du inte bara går å hänga dig eller nått? Jag stör mig så innåt helvet på dig, du kan faktiskt inte göra så. Vi alla tycker faktiskt det. Byt skola eller vad som hellst för fan! Bara vi slipper dig. Fattar du inte? Eller så kan vi ge dig en chans till men då ska du fanimej anstränga dig! Du anar inte hur jävla jobbigt det är! Du förstör vårat liv! Du är inte vårat ansvar. Du ska inte förstöra. Häng dig i ett jävla träd med nått jävla rep eller vad som helst, gärna över en klipp ifall repet skulle göra. Eller byt till en skola som är närmare dig. Vad som helst som sagt. Och lova för i helvet för din egen skull att du ändrar dig lagom till gymnasiet, för din skull!

Uräkta mig men här kommer en till...

Fattar ni inte att jag fortfarande är kvar? Jag orkar inte mer? Tycker ni inte om mig så att ni inte vill ha med mig att göra eller fattar ni inte? Ni kanske till och med har glömt bort mig. Försvann jag in bland skuggorna? Jag glömmer i alla fall inte. Inget. Ingen.

Ursäkta för deppdagen.

Kram!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 22:11:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Soul on fire - Jenny Bruce. Jag beordrar er att lyssna på denna underbara låt ;)

Natti! <3

SKRIVET: 2010-05-09, kl 21:54:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Statistiken stiger :D

Ja som sagt, statistiken har stigit ända upp till 9 visningar, varav två av dem är mina ;) Men jag tycker att de e bra för att vara min blogg.

Jag börjar verkligen längta efter Idol som ni kanske har förstått. Men jag älskar det verkligen! Ja tror inte att något år kommer slå 2009 års Idol. Det var riktigt bra! Vet nån när Idol 2010 börjar? Jag lyckas inte hitta det någonstans :s

Glee var underbart! Härligt att se det igen. Jag kröp ner i sängen eftersom det var iskallt här inne i lägenheten. Mysigt värre.
Sen tog jag en lång varm dusch så nu håller jag nästan på å dö av värmeslag x)

Nu har vårat gamla bredband lagt av och vårat nya fungerar just nu bara om man sitter i vardagsrummet med sladd. Men imorgon ska jag hem till mamma så det kommer förmodligen bli 100 gånger sämmre update än förut men som vanligt ska jag försöka ;)

Skola imorrn.....bajjjjjjjjjs på det! Men vi är lediga på torsdag och fredag! Jippie! Men vi har fortfarande tre dagar i skolan innan det D:
Är det konstigt att jag börjar få ångest över att välja gymnasium redan nu vid 14 års ålder? Jag kan helt enkelt inte bestämma mig. Och tänk om man inte får nya vänner? Tänk om min blyghet hindrar mig? Tänk om jag hittar ett gymnasium som jag älskar men inte kommer in på? Tänk om jag inte kommer in på något? Tänk om jag får jätte dåliga betyg redan nu i grundskolan? Hjääälp!! xs

Just nu lyssnar jag på denna underbara låt.



Hur har eran dag varit?

SKRIVET: 2010-05-09, kl 17:52:18 | PUBLICERAT I: Youtube klipp

Mariette Hansson - Lies beyond

SKRIVET: 2010-05-09, kl 17:50:28 | PUBLICERAT I: Youtube klipp

Jon Sindenius - egen låt



Jag har säkert visat det här men jag älskar verkligen Jon. Han äger helt enkelt. Hoppas att han sökte till Idol i år igen för jag saknar honom och vill se honom igen ;)

SKRIVET: 2010-05-09, kl 15:41:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mys

Nu sitter jag i fotöljen i vardagsrummet med datan i knät och härlig musik går in i mina öron <3 Härligt är det kan jag säga. Eftersom det är så kallt ute så har det blivit så att jag fryser så jag har täcket över mig. Snacka om mysigt. I bakgrunden står tvn på och Teen Mom spelas.
Har ni det lika mys som jag?

Nu ser jag att molnen utanför börjar släppa fram solen! Jippie!

Mina röstningar verkar krångla men jag försöker lösa det. Bara så ni vet. Har ni röstat? Hoppas det! Har ni frågat mig något. Jag vet att ni inte har det men gör gärna det! <3

Nu ska jag knarka lite mer spotify.

Kram!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 11:47:32 | PUBLICERAT I: Röstningar

Testar å ha en annan rubrik ;)

<script src="http://x.fnul.se/omrostning/?id=oze5" type="text/javascript"></script>
<div id="fnul-omrst">
<p><a href="http://fnul.se/vad-tycker-du-om-glee-oze5">Vad tycker du om Glee?</a></p>
</div>

SKRIVET: 2010-05-09, kl 11:44:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Jag var duktig och vaknade redan klockan tio imorse! Känner mig lite bäst xD
Idag har jag planerat att jag ska bara slappa :D kanske stoppa i mej resten av glassen (Ben & Jerry's) jag köpte igår. Sen ska jag se på Glee!!!! På tal om det ska jag kolla vilken tid det börjar. De börjar 18;00, nu ska jag bara försöka komma ihåg det ;)
Missa det inte!!



Jag kanske ska säga att det är andra avsnittet av sesong (stavas?) som är ikväll. Tyvärr missade jag första avsnittet D:

Nu ska jag återgå till att se på Teen Mom. Fan, bara för det är det slut x)

Kram på er!

SKRIVET: 2010-05-08, kl 23:21:36 | PUBLICERAT I: Mina tankar

Lite tankar

Nu ska jag göra allt för att lyckas få ner alla dem där tankarna som jag tänker när jag står i duschen eller ska sova. Dom tankarna är så otroligt bra eller vad man nu säger och jag stör mig verkligen på att jag inte lyckas skriva ner dem. Det kan börja med att jag är lite småsur på en kompis sen tänker jag på det och sen utvecklas det till allt möjligt. Det kan börja lite konstigt men jag hoppas att det blir bra. De här låter jätte konstigt va? Äh, ta å läs endå vet ja ;)

Varför ska det vara så? Jag förstår det helt enkelt inte. Jag vill åka dit men endå inte. Vill träffa dem nu när dem endå är i närheten. Men varför? Jag saknar dem men varför måste jag göra det? Jag intalar mig flera gånger om dygnet att det inte är så. Att det inte ska vara så. Men det är så. Hjälp mig gud om du nu finns. Om du nu ska vara så god, varför kan du inte ge mig svar, hjälpa mig på något sätt. Om du nu finns varför satte du mig i en sån här situation? Det kan nästan bara betyda två saker. Ett: Du finns inte. Två: Du är helt enkelt inte snäll och vill plåga alla eller bara mig.
Är det de här som är livet? Att dag efter dag bli plågad av något. Vad som helst. Ska det verkligen vara så? I så fall hatar jag livet. Blir det bättre? I framtiden. När man blir äldre. Hela livet väntar man på allt som ska hända senare i livet. Men kommer det ordna sig tills dess. Jag tror inte det. Jag skulle igentligen dö men jag har endå för mycket att leva för. Jag har länge lovat mig själv att inte dö innan Hampus. Men självklart kommer jag dö före honom. Han är ju tolv år yngre men det är bra att försöka, då kanske man lever ett lyckligare liv.
Måste man verkligen anstränga sig så himla mycket för att det ska lösa sig. Att livet ska duga. Då kommer man istället hela livet få kämpa för att det ska bli bra och på vägen såras man endå. Fan ta livet!
Jag älskar livet men det är endå en plåga. Jag älskar mina vänner, stora delar av min familj, min säng, musiken, bilderna, semestern, ja det blir rätt så mycket men är inte det som är efter döden bättre än det här? Jag hoppas att man går omkring på jorden utan att någon ser och hör och vara i närheten av dem man känner och älskar. Sen när alla dem är döda kan man få träffa dem på en underbar plats där alla bor tillsammans och gör saker med varandra. Skulle inte det vara hundra gånger bättre än livet vi har nu? Vad är det igentligen för liv vi kallar liv? Jag skulle nog inte vilja kalla det liv men det finns inget annat ord för det.
Nu kanske den som läser det här att jag hatar allt och bara vill dö. Men så är det inte. Jag bara funderar. Jag uppskattar stora delar av livet endå.



Nu vart det här inlägget depp och långt men ni får stå ut.

<3

SKRIVET: 2010-05-08, kl 21:58:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu ska vi se

Nu har det inte blivit någon ordentlig updatering på jättelänge, så här kommer en.

Nu ska vi se hur mycket jag kommer ihåg. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag redan har berättat om heller.
Hela veckan har det varit utevecka i skolan. Jag förstår mig inte riktigt på varför vi har det eftersom det är så otroligt tråkigt men vi har det i alla fall. Kallt som fan har det varit också. Men jag lever fortfarande.
Igår var jag i stan med Emma och Ida och shoppade lite. Jag åkte dit för att köpa parfym men ni kan ju gissa vad jag glömde. Och jag lovar att ni gissade rätt. Det var parfymen -.-' Men det var riktigt trevligt där endå. Sen när jag kom hem var Emma här en stund, sen kom Ebba och Mirre. Vi gick till gammla sågen och va larvigt barnsliga. Vi gungade, körde en snuskig verision av abc och lite sanning (sant som i sanning konka och procent (skp) fast med bara sanning). Sen gick vi in och kollade lite på One Tree Hill. Sen åkte Ebba hem och Mirre sov här.
Idag har jag och Mirre varit allmänt osociala. Vi lyssnade på musik och läste xD
Sen ikväll har jag pappa och Gabriel kollat på Avatar. Den var riktigt bra och jag rekomenderar den verkligen!



Imorrn ska jag nog slappa och defenetivt kolla på Glee!

Kram!

SKRIVET: 2010-05-08, kl 21:33:28 | PUBLICERAT I: Röstningar

Vad tycker ni om Avatar?

SKRIVET: 2010-05-08, kl 17:28:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Testar, har inte riktigt kommit igång än ;)

SKRIVET: 2010-05-08, kl 17:24:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Testar, klicka på länken!

SKRIVET: 2010-05-07, kl 17:31:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag e lessen

Jag kommer nog inte blogga så mycke på ett par dar....men jag ska försöka.

Just nu e Ebba å Mirre här å Mirre ska sova här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.sellyourmother.se/sprite/#/frontPage kolla länken!!

Kram!

SKRIVET: 2010-05-05, kl 13:53:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ojojojojoj...

Jag måste börja med att be om ursäkt för otroligt dålig update! Förra veckan kunde jag inte eftersom mamma va hemma 24/7 och jag vill inte att hon ska veta att jag har en blogg. Men pappa vet att jag har det så det är lungt här. Men nu är det så att för det  första så är det utvecka i skolan så jag är totaly exausted (stavas?) när jag kommer hem. Sen för det andra så skiter det sig totalt med bredbandet. Redan i februari beställde vi bredband ifall det skulle krångla eftersom vi visste att vårat som vi har nu skulle kopplas ur nu i maj. Så nu i helgen kopplas det ur och vi står här utan bredband eftersom vi inte får vårat nya. Så pappa sitter hela tiden med datan för att lösa det och tyvärr går det inte så bra.
Jag är helt slut nu också efter en cykelutflyckt ute. Och kallt som *** var det men ändå en härlig dag. Men jag slet mig till datan för eran skull!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu eftersom det har vart så otroligt mycket sen jag sist bloggade ordentligt så jag tycker att vi låtsas att det inte har hänt nått sen sist ;)


Så här ser man ut efter en heldag ute + cykling cx

Puss å kram!

SKRIVET: 2010-05-04, kl 21:32:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vet att jag lovade

Ja som rubriken lyder, men jag kanske inte kan för det dampar sig med vårat bredband så kanske inte idag. Men jag ska försöka. Hoppas pappa blir klar med datan fort ;) Förklarar sen.

Kram!

SKRIVET: 2010-05-04, kl 17:09:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

I promise!

Jag ska bara berätta att stora delar av dagen har vart underbar och att jag lovar att skriva mer senare ikväll!

Kram! <3

SKRIVET: 2010-05-03, kl 16:27:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Härskadetvaraenrubrikmenjagkanintekommapånågonsånifårursäktamig cx

Nej men herre gud. Jag hade så mycket att ta upp men nu kommer jag inte komma på något alls.

Sitter just nu och kollar på Americas Next Top Model. Jag vet inte vilken säsong de är men någon repris är det i alla fall.

Snart ska jag går på utvecklingssamtal :s

Kram!

SKRIVET: 2010-05-02, kl 12:17:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Billy Ray Cyrus and Miley Cyrus - Ready Set Don't Go



Älska låten! <3

SKRIVET: 2010-05-02, kl 00:17:07 | PUBLICERAT I:

Har otroligt...

...dåliga rubriker. Men ni får nog stå ut med dem ett tag till.



Jag såg nyss på "Nanny Diaries". Riktigt bra film tycker jag och jag rekomenderar den verkligen!



Den handlar om Annie som inte riktigt vet vem hon är blir plötsligt av rent missförstånd barnfllicka hos en rik och snobbig familj. Där måste hon ta hand om en riktigt bortskämd unge, och en förbjuden romans börjar.

SKRIVET: 2010-05-01, kl 00:29:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fick..

..nyss syn på att min desigt dampar igen. Fixat!

SKRIVET: 2010-05-01, kl 00:20:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kommer ni ihåg..

..att jag berättade för några inlägg sen att jag inte kommer att blogga så mycket här hos mamma (ojämna veckor). Så det har inte blivit nån update alls, tyvärr.
Den här veckan har de inte blitt nå bilder alls och stora delar av veckan har vart ett rent helvete. Så det har nog lite att göra med att jag inte har bloggat. Mitt humör kommer att gå lite upp och ner nu ett tag eftersom jag har ett antal tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Men sånt e livet antar jag.

Har ni tänkt på en sak? Där nått skiter sig så säger man ju typ alltid "sånt e livet". Va fan ska man då leva för? Om livet ska skita sig och faktiskt inte kommer gå bra. Jag har då i alla fall inte hört talas om någon som inte haft nått stort och några små problem i livet. Dem flesta går omkring och försöker undvika alla sorters problem men nånting är det alltid. Man kan ha en familj som inte fungerar. Man kan ha varit med om en misshandel eller våldtäckt. Alkoholister i familjen.Övervikt eller undervikt. Inte ha vänner. Vara för annorlunda för att passa in. Eller ett problem som inte verkar så farligt eller stort: att helt enkelt vara blyg. Ja, det finns många problem och alla har sitt största problem och det problemet känns lika jobbigt för den som har det som för en som har ett 100 gånger jobbigare problem. Till exempel: X har blivít misshandlad eller våldtagen av sina egna familjemedlemmar flera gånger men vågar inte säga till nån. Medans Y har bara sin blyghet att oroa sig för. Det känns likadant för båda.
Så åter igen vad ska man leva för om det bara ska skita sig?

Idag va det valborg som de flesta redan vet. Jag firade det med att åka med till sjukhuset när Gabriel skulle göra astmakoll och mamma skulle göra en mammografi. Sen så shoppade jag lite kläder. Dagen avslutades vid brasan med ett antal vänner. Juste, sen kom typ hälften av vännerna med hem till mig och vi dansade och pratade och hade allmänt kul!
Hur har eran valborg vart?

Kram! ♥