SKRIVET: 2010-08-29, kl 20:54:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shoot 'Em Up

Om ungefär en kvart ska jag och pappa kolla på en film på fyran. Shoot 'Em Up heter den. Har någon sett den? Bra? Det verkar bra på beskrivningen men jag e lite osäker. Hoppas! Jag har inte sett en bra film på evigheter. D:

Jag har nog inte bloggat på ett tag. Igen.....Men nu i helgen var vi hos mina kusiner i Karlskoga. Det var riktigt kul. Hampus va där åxå! :D Sen halv elva (när mina 10, 8 och 5 åriga kusiner fortfarande var vakna) så höll jag på å somna så jag han nog knappt sätta mig ner i sängen innan jag somna xD Sen va typ alla (utom 10 och 8 åringen) vakna åtta och satt i köket och skrek så det var bara å gå upp >< Sen gick vi till lekparken och gungade och lekte ;)

Fan va lång tid det här tog xD

SKRIVET: 2010-08-26, kl 17:13:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

One Tree Hill och Stockholmsbesök

Nu sitter jag i sängen och tittar på OTH. Någon mer än jag som verkligen hatar sista avsnitter ur säsong 3 D: Fast jag vet hur det slutar, tra la la!

Idag var det stockholmsbesök med klassen. Vi va på typ Riksidrottsmuseet (eller vad det nu kallades?). Det va riktigt kul! Rullstolsrace ftw! 8D

Nu ska jag göra spanskan.....Ja ni hörde rätt! Jag tänkte göra min spanska läxa! :D (a)

Kram!

SKRIVET: 2010-08-25, kl 22:25:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Födelsedag hos morfar och varning för dåligt bloggande ;)

Så där ja. Nu sitter jag här vid datan igen och har absolut inget vettigt att skriva om. Men av nån anledning så bara måste jag göra det ändå.

Idag fyllde morfar 75 så typ hela släckten va å firade. Kom väl hem vid nio, halv tio kanske.  Vi gjorde inte mycket men hela halva kusinskaran var sammlad och vi typ lekte burken och lite andra lekar som vi inte har gjort på flera år. Känns det som i alla fall.....Men men. Sen träffade vi söta rara lilla Florrie som då är våra kusiners hundvalp! Sååååå söt! Jag kanske har en bild på henne här på datan...? *kollar*

Jodå, det hade vi :D söt va?!


Sen imorgon så får ni bli förvånade ifall jag bloggar för vi åker till stockholm halv elva (med skolan) och kommer hem typ....sen? Aja, men jag kommer i alla fall vara skittrött och dö!

Natti <3

SKRIVET: 2010-08-24, kl 21:37:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tralala

Nu sitter jag här och funderar på vad för ursäkt jag ska använda för att jag inte har bloggat men jag vet faktiskt inte varför. Jag har nog glömt eller inte haft lust helt enkelt. Det spelar inte så stor roll. Men nu tänte jag passa på när jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Mina första dagar i åttan har gått och det känns inte så jobbigt som jag trodde. Men i u för sig så har vi bara haft två riktiga skoldagar varav båda har jag haft ont i huvudet och helt enkelt mått sämst på. Så jag harf inte riktigt hängt med eller lyssnat. Men nu mår jag mycket bättre och är bara täppt i näsan. Skönt som fan!

Vad mer har jag å berätta? Kanske att jag ska till morfar som fyller 75 år imorgon och fira. Jag sticker efter skolan. Ska bara ta en snabb dusch eftersom vi har idrott sista lektionen.


På tal om inget så verkligen ÄLSKAR jag icas nya reklam :D

Men ha det så kul allihopa. Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket ;)

SKRIVET: 2010-08-13, kl 23:45:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jaha, och vilken rubrik passar till de här?

Så där ja. En dag på badhuset och jag känner mig helt slutkörd! xD

Natti! <3

SKRIVET: 2010-08-12, kl 16:20:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slapp?

Nejdå....Ja e väl inte ett dugg slapp idag? Jag klädde på mig lite kläder för fem minuter sen och har precis bäddat sängen ;)

Jaja....Lite slapp e man väl då ;D Men jag kände för å slappa idag. Sen blir det nog inte så många slappa dagar innnan skolan börjar igen ;)


Idag har jag laddat ner en testveriation av Photo Shop men jag fattar inte ett skit xD Nån som kan hjälpa kanske???

Nu ska jag fortsätta lista ut hur Ps funkar ;) cx



Puss å kram skummbanan!

SKRIVET: 2010-08-11, kl 23:25:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ba-donka-donk

Idag har jag bara legat hemma och tyckt synd om mig ;) Eller....njaaaa...til och från (a) Tog inte på mig kläder för än Gabriel fick nog och vill ha lunch (klockan två). Så jag drog på mig kläder och slände lite köttbullar på spisen. Han fick göra allt. Jag tänkte bara sitta på en bänk och vägleda honom tills makaronerna kokade över för 3e gången och jag fick nog xD Så jag skickade honom på å duka till honom i stället. Själv hade man inte ätit frukost än. Orkade helt enkelt inte ;) Sen klädde jag på mig och la mig på sängen och grät framför OTH (helt omöjlig alltså....). Sen skickade jag Gabriel (som va hemskt rastlös pga han inte hittade nån kompis å vara med) på å hämta min knappt halvätna Ben N' Jerry's till mig. Kärlek asså!

Sen va jag hos mamma å "pratade". Eller hon pratade och jag hummade. Men nu e vi sams igen. Typ. Vi redde inte ut något men hon tyckte att vi va sams och jag ville inte slösa bort slutet på sommarlovet.

Sen cyklade jag (på 57 sek) hem till pappa och tog en dusch sen tryckte jag på play och grät till OTH med slutet på min Ben N' Jerry's i handen ;)

Nu e jag på 10000 gånger bättre humör och tänkte slå på stort och sova lite tidigare så jag KANSKE kommer upp imorgon. Jag är faktiskt sugen på å äta lunch en gång på sommarlovet åt minstonde. Sen kanske göra mig i ordning och se om nån kompis är rolig ;)

Puss å kram skummbanan! 8D

SKRIVET: 2010-08-10, kl 22:57:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu e jag hemma igen

Hemma från allsång! Såg nån mig? ;) De va skitkul!

SKRIVET: 2010-08-10, kl 15:00:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Yes yes yes!!!!!!!! :D

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D Han sa jaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Om de inte börjar regna.....men de gör det inte va?!

SKRIVET: 2010-08-10, kl 13:17:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sitting Down Here

Gooooooodmooooorgoooooooon!

Jag tror att jag har lyckats övertala pappa om allsång men han skulle höra av sig idag men han har inte gjort det än.. :s Hoppas hoppas hoppas!!!!!!

Nu tänkte lägga mig ner med spotify och läsa lite fram tills pappa hör av sig  och jag förmodligen får ett dampryck. Oavsett han säger ja eller nej ;)

Så....vad gör folket idag? :o

 När jag tog den här bilden satt jag typ i en kvart å ropa "Nobby" (hans namn) å vissla å allt. Men sen när jag säger köttbulle då vänder han sig om å jag knäpper den här bilden. Den ser 100 gånger sämre ut här på bloggen men jag blev relativt nöjd men den. Vad tycker folket?

SKRIVET: 2010-08-10, kl 00:00:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Closer To The Edge

Ursäkta för gårdagens inlägg. Jag behövde helt enkelt avreagera mig. Jag är fortfarande på hemskt dåligt humör och pratar inte med mamma. Jag ska fortsätta tjata på pappa. Men mer än så här skriver jag inte!

Idag har jag....ehm.....tjurat :$ Och tjatat.

Okej jag hade inget viktigt att skriva märkte jag nu.

Natti

SKRIVET: 2010-08-09, kl 00:03:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har damp....

....för tillfället. Ja å Ebba får syn på att Tove styrke ska va på Allsång på tisdag och frågar om mamma vill åka me oss. Men hon ville inte för det brukar vara så mycket folk. Så vi frestar med att Orup åxå ska va me (hennes favvo) men nej. Inte de heller.
Så jag messar pappa men han tycker att de går ju på Tv åxa -.-' Inte samma sak säger jag men han fattar inte vinken. Så då kommer MAMMA på att vi kan åka själva. Och de va ju världens bästa idé men vi måste fråga pappa åxå men självklart e vi för unga för det -.-' Så min tjatning på mamma fortsätter. Och hon säger att hon funderar på om hon igentligen vill. Men självklart dyker Lasse (den jäveln) in och säger att man ska vara där 10 för att kunna se något och mamma jobbar. Och dessutom e jag kort så jag skulle inte se ett skit. Men jag säger att jag alltid hittar en lösning så jag ser nått. Jag vänjer mig faktiskt vid min längd! Sen kommer jag på att ja å Ebba kan åka dit och hitta relativt bra platser och passa en. Men nej. Mamma skulle inte komma fram i folkmassorna. Så då säger jag att hon kan leta reda på en parkering och vänta utanför skansen på den parkeringen. Men då kan vi ju komma ifrån varandra och hon skulle säkert inte hitta nån p-plats. SÅ HELA JÄVLA SVARET VAR HELT ENKELT NEJ! Jag får seriöst damp. Kan jag för helvete inte få göra nått?! Nej jag ska sitta på mitt rum hela jävla dagarna så jag inte dricker, röker, blir våldtagen, mördad, kidnappad eller typ flyr hemifrån! Fan heller. Och eftersom ingen kunde följa med till stan imorgon heller så sticker jag fan ensam dit och strosar runt hela jävla dagen ensam. Nej för då blir jag SÄKERT mördad! Jo, självklart så satt väl mamma och pappa på sina rum som änglar för att deras föräldrar tror att dem blir mördade så fort dem kommer utanför dörren. En ån halv timme hemifrån när man vet hur man åker tåg å buss är så JÄVLA farligt! JAG FÅR DAMP!!!!

KAN INGEN STÄLLA UPP NÄR MAN VERKLIGEN VILL NÅTT!? Okej. Men jag tänker fan heller ställa upp för er! Hur fan tror ni att jag ska klara mig sen om jag inte ens får åka till allsång själv??? Nej som ni säger. Jag kommer bo hemma tills jag e 40.  Kul för er! Tar ni hand om min tvätt. Lagar mat åt mig. Betalar alla räkningar för ja kommer förmodligen inte få nått jobb heller. Sen kan ni väl ta hand om mina barn åxå? Sen kommer jag konstant vara hemma för jag kanske blir mördad eller våldtagen om jag går hemifrån! Och när ni åker nånstans stannar jag hemma för att vara på den säkra sidan.

Fan heller att jag lever mitt liv till fullo. Och det är väl inte så konstigt att jag är blyg och feg!? Eller!? Nä. Jag trodde väl inte det! Hoppas ni jävlar läser detta och ändrar er!!!!!!!!













Hemskt ledsen att jag la upp de här men jag behövde avreagera mig.

SKRIVET: 2010-08-08, kl 00:36:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

You'll Ask For Me

Så där ja. Nu e jag back from Göttland. De har vart trevligt. Tänkte att jag skulle passa på å cykla för att bränna lite av fettet men jag insåg att det inte riktigt går om man proppar i sig godis 24/7. Så det va noll fett som brändes där. Men jag insåg att de e kul å cykla och inte så farligt jobbigt. Så det ska jag börja med här hemma. Och sen på vardagen blir det ju inte ens i närheten av så mycket godis.

Så...på gotland har vi inte gjort mycket. Jag har mest suttit i min säng å läst. Jag började läsa Tre serien som pappa köpte första boken till mig å tvingade mig läsa xD Men den va jävligt bra så de va fort som fan in i Visby å köpa resten. Men eftersom dem inte hade 4an så köpte vi bara 2, 3 och 5an. Men påväg hem läste jag ut trean och kan inte hitta någon affär som inte har slut på den! PANIK!


Idag berättade far min att det bär av till Turkland på höstlovet! :D Jippie! Hur långt e de kvar till de då?.....Hmm....inte så farligt va?

Men nu ska jag krypa ner i sängen å sussa!

Natti! <3