SKRIVET: 2010-07-26, kl 23:57:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Free fallin'

Nu är det här det sista jag skriver. Nej. Inte för alltid. Men 11 dagar framåt. Med början idag.

Det ska bli skönt att komma iväg från allt. Fråga inte varför men så e de helt enkelt. Jag kommer som vanligt finnas på mobilen. Eller vänta. Jag kanske ska passa på å stänga av den under dem här 11 dagarna....Då kommer jag verkligen bort från allt. Så kanske det blir. Men jag kanske inte stänger av den men om det är något viktigt så måste ja ju finnas där. De går ju inte annars.

Nä men nu måste jag sluta knappa på tanjenterna så inte Lasse vaknar. Natti <3

SKRIVET: 2010-07-26, kl 12:28:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Göttland

Snart ska jag masa mig hem till mamma för att packa till Gotladsresan. Ja som sagt. Imorgon ska jag åka till Gotland igen. Inte lika kul som å åka med kompisar men det ska bli mysigt. Vi ska typ åka go-cart. Gå på Kneippyn (xD) å typ bara slappa ;) Så jag ska anstränga mig för å läsa ut minst en av böckerna. Det finns ju inte så mycket att göra annars på slappardagarna. Men endå på nått vis lyckas jag priotera bort böckerna. Men inte dem här två veckorna. Minst en av böckerna ska läsas ut :D
I alla fall så åker vi imorgon. Jag har inte riktigt koll på när imorgon men jag skulle gissa på morgonen (><).

Puss å kram!

SKRIVET: 2010-07-26, kl 00:14:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måste bara...

...fråga igen. Vilka e de som följer min blogg?! Jag är så otroligt nyfiken på vilka det kan vara. Jag vet att ni e tre men mer än så vet jag inte....Kan inte alla ni kommentera och berätta vilka ni e. Och om jag inte känner er bara länka till sin blogg? Om ni skriver i kommentaren att ni inte vill att jag ska godkänna så gör jag inte det ;)

Så kom igen! Kommentera! :D

SKRIVET: 2010-07-26, kl 00:08:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt

Natti säger jag till er allihop! Pappa tyckte att jag va uppe för länge igår så har tvingar mig att gå å lägga mig nu. Så jag ska bara borsta tänderna innan jag kryper ner i sängen och tittar lite på Tv (om jag får) annars läser jag min bok "Det är så logiskt alla fattar utom du". Som Ebba (<3333) alltid fortsätter med å sjunga "för du har inte en aning" när jag säger titeln ><

Helt oinressant inlägg jag skriver nu men jag bara behöver skriva endå ;)

Puss å kram  (sämst humor).

SKRIVET: 2010-07-25, kl 22:43:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love sucks

Det är allt jag har å säga.

SKRIVET: 2010-07-25, kl 19:45:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Duschtime!

Nu har Ebba gått hem (Äntligen! Nejdå. Nu ska vi inte vara elaka ;D). Så jag har tittat på OTH och snacka om tårar i ögonen D: De här avsnittet va riktig snyftvarning.....Såg nån av mina trogna bloggläsare (xD) det här avsnittet idag? Nån mer som satt där med tårar i ögonen?

Igår så var som sagt Ebba här och vi kollade lite på film och spelade Buzz med pappa å Gabbe. Vi kollade på A Cinderella Story, Blonde And Blonder (rekomenderas fast Ebba inte riktigt verkade så fokuserad. Så hon tyckte nog inte att just den filmen va så kul men jag störtälskar den iaf ;). Och sen kollade vi på Virus I Bataljonen. Jag kommer ärligt talat inte ihåg hur mycket jag har skrivit om redan så jag varnar (kanske lite för sent) för upprepning!
Sen var vi ju uppe till fem (om inte ännu längre?) och sen klockan halv två ringde Ebbas mor och sa åt oss att vi skulle gå upp >< Så just då hatade jag dig Catrine xD Man väcker inte den Becca som sover! ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen och ladda för tjat på pappa så jag får ha voddler 8D Hoppas han säger ja! Sen känner jag mig super mega ofräsch (stavas?). Har inte ens bostat håret idag :$.

Just nu sitter jag med spotify (<3) och lyssnar på Gabriellas Sång (<3). Totalt älskar båda två ;D

Nu ska jag mobbas lite och skita i puss men det blir kram och skumbanan ;)

SKRIVET: 2010-07-25, kl 16:59:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morning sunshines!

Imorse vaknade vi vid halv två (och ja, vi bestämde oss inte för å sova förrän 5. Sen vet man ju aldrig när vi väl somnade ;D). Sen har vi faktiskt inte gjort någonting alls. Typ pratat. Tittat på Supernanny och Cribs en stund sen suttit vid datan. Jag har skippat sminket idag . Ska ju endå bara gå hemma å dra resten av dagen ;)

Sen vid typ 3 tiden så sa Ebba åt mig att jag inte kunde slösa bort hela dagen i sängen xD Vi måste ha vart hemskt trötta eftersom vi asflabbade åt det (eller vi och vi. Jag :$).

Nu ska vi återgå till å titta på youtube klipp å sen blir de OTH! 8D
Missa absolut inte de klockan 18 på 5an :D


Vi hoppar över puss å kram å säger bara skumbanan ;)

SKRIVET: 2010-07-25, kl 03:11:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tralla la ;)

Nu ser jag att jag har tre prenumenanter på min blogg :D vilka e ni :o Svara super jätte mega gärna! ;D

SKRIVET: 2010-07-25, kl 03:08:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har blitt weird me bloglovin' så nu gör vi om ;)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1684379/rebmar?claim=devyh93s269">Följ min blogg med bloglovin</a>

SKRIVET: 2010-07-25, kl 02:21:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haaaaaaaloooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej jag har inte alls damp ;)

Just nu sitter ja å Ebba å kollar på Virus I Bataljonen 8D Nu dansar Andersson (Dag-Otto) och nån annan människa stakardans!!!!!
HAN STRIPPAR! hör man plötligt från Ebba ;D



Puss å kram. Skumbanan :D

SKRIVET: 2010-07-24, kl 20:03:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shit va tråkig folk borde tycka att min blogg e....

Snart kommer Ebba hit för att sova å ha filmkväll. Eller snart och snart. Hon börjar äta nu sen ska hon ju ta sig hit xD Men då går ja å möter henne för vi upptäckte att de bara va en halv flaska cola kvar :o Hemskt! ;) Jag tänkte ta fram lite filmer å se va vi har å välja emellan sen ska jag antingen läsa lite i min nya bok "Det är så logiskt alla fattar utom du". Älskar omslaget på den så ja va bara tvungen å köpa den xD Men jag hoppas att den e bra åxå ;D Eller så joinar jag pappa å Gabbe framför sommarkrysset ;)

Kram!

SKRIVET: 2010-07-24, kl 19:01:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så där ja!

Nu har jag fått hjälp av min "barndomskompis" Matilda. Som tack länkar jag till din blogg här. Inte för att jag har så många besökare alls men nått måste jag ju göra ;) www.matildalindroth.blogg.se (hoppas de va okej att ja länkade?)
Så nu kan jag ladda upp bilder igen! :D


Idag har jag och Ebba som sagt vart å kollat på Eclipse å den störtägde!!!! ;D Måste typ köpa den så jag kan sen den igen xD Men jag (smart som ja e) gick inte på toa innan bion för att jag inte tyckte att jag behövde och ni anar inte hur mycket jag ångrade det en typ halvtimme in i filmen. Sen efter att jag suttit där i en halvtimme och plågats så gick det inte längre. Sen när jag kommer tillbax så säger Ebba självklart att jag missade den bästa biten >< Så nu tänkte jag söka reda på det klippet på youtube ;) Hoppas att jag hittar det!

 (Sämst bild. Kan inte förstora den utan att den ser otroligt hemsk ut D:)

SKRIVET: 2010-07-24, kl 12:07:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Till Heron

Snart drar ja å Ebba till Heron för å se ECLIPSE! 8D

SKRIVET: 2010-07-23, kl 22:43:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Daaamp :o

Ser det konstigt ut för er som läser min blogg?? Jag lyckas typ inte så några "enter"-mellanrum :o

SKRIVET: 2010-07-23, kl 22:42:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Don't worry, be happy

*Ullared Dag 1: På vägen stannade vi i Borås för att köpa polkagriar :D Vi kom till Ullared nån gång mitt på dagen på måndagen då det va 30 grader i skuggan. Så när tältet var uppsatt höll vi på å dö av värmen så det blev att gå till sjön som va en bit bort för att svalka oss. Mer än så blev det inte gjort den dagen. Dag 2: Det regnade så det var bara att passa på å gå in på Ullared för å SHOPPA 8D Löv it ;) Det blev 6 kassar med grejor :D Jag köpte....hmmm....en parfym för 24kr :o lite linnen, två collagetröjor, filmer, Buzz Buzzers (?) och spel till typ och en elektrisk värme filt (Totalt älskar den!). Sen tror jag inte att jag köpte nått mer. Efter det gick vi tillbax till campingen för att spela minigolf 8D Jaaag van stooort!!!....man ska väl ha så många poäng som möjligt? :D Dag 3: Om jag kommer ihåg rätt så packade vi ihop på morgonen och drog oss vidare ;) *Göteborg Dag 3: Vi kom fram till campingen och satte upp tältet och sen åt vi. Efter det så fick Gabriel för sig att vi skulle gå å bada. Så jag följde med som sälskap..vattnet va ju skitkallt ;) Så jag låg och passade handdukarna medans pappa å Gabbe badade. Sen efter en liten stund kom pappa tillbax och berättade att dem fiskade krabbor där borta så vi gick dit för å kolla. Och Gabriel passar på å fråga om han fick prova. Och självklart fick han det. Ganska coolt å se ;) Sen bestämde vi oss får å åka in till Göteborg "city" och kolla vad det var för något. Och när vi va där fick vi syn på PaddanBåten och åkte med. Dag 4: Om jag minns rätt så va det den dagen vi åkte till Liseberg och hade super sköjj 8D Bla fick vi ett helt fotbollslag att tro att vi drev med dem genom att härmas när i åkte Jukebox xD Skrek typ samma hejjarramsa i rulltrappan och alla blickar riktades mot oss (a). Gjorde typ totalt bort mig i SpinRock genom att skrika "Jag kommer dö. Shit va läskigt. Jag döööör. Fyyyyfaaan. Jag har ändrat mig, jag vill inte åka längre!!!!! Fan va högt det e! Faaan Gabbe! Ni lurade mig på den här igen!" Och åkturen slutade med att jag sa "Fan va rolig den här e alltså! :D". Sen gjorde vi väll bort oss i resten av dagen åxå xD Jag åkte faktiskt allt utom dem båda frittfallerna och Uppswinget (som jag hade bestämt mig för å åka i år.. :( ). Dag 5: Dagen börjar med spöregn så vi springer till duscharna. Och självklart halkar jag å rammlar i en vattenpöl i asfalten med knät före xD Typiskt mig (a). Sen åker vi in i "Göteborg city" och går i en galleria tills det slutar regna då vi åker Göteborgshjulet och kollar runt lite innan vi åker tillbax till campingen. På vägen hem stannade vi på typ ica maxi eller nått liknande för att köpa kött och potatissallad till kvällens grillning. Då hittar gabbe ett pack med klädnypor så att han kan fiska krabbor 8D Så På kvällen klipper han av lite fiskelina från sitt kastspö och knyter fast klädnypan i den sen går han för å fiska krabbor xD Sen går jag dit och råkar hitta ett "kräftfiskespö" som har trasslat sig (a) så jag satte mig ner och trasslade upp det och sen fiskade jag åxå krabbor :D Skitkul måste jag säga ;) Dag 6: Vi packar ihop tältet och åker till Universeum. De diggade vi ;) Sen åkte vi mot Marstrand och vildcampar. Något som jag verkligen inte gillar ;) Men vi hade det ganska mysigt ändå. Men man har ju varken toalett eller dusch D: *Marstrand Dag 7: Vi åker till själva ön Marstrand eftersom det som sagt visar sig att Marstrand va en ö. Och vi som redan trodde att vi va där xD Och då gick vi iaf en guidad tur i Calrstens Fästning. Jag va hemsk skeptisk till det men det va riktigt intressant :o Så det rekomenderar jag typ alla å göra! Sen åker vi från Marstrand mot Lysekil. *Lysekil Dag 8: Vi hittade en tältplats bakom konum :o Men själva campingen va helt okej men ofta man lägger en camping bakom konsum?? :o Aja men vi satte upp tältet och sen åkte vi och åt pizza...mumms 8D Sen åkte vi tillbax till campingen och spelade kort medans vi laddade mobilerna som va typ helt urladdade D: *Oslo 8D Dag 9: Vi tröttnade på det dåliga vädret här hemma i sverige så vi passade på å åka till Norge. Där hittade vi en stuga att hyra (btw så va tanten i inchekningen värsta surkärringen :o Jag trodde ärligt att det inte fanns nån Norsk som lät tjurig på rösten men hon va tjurig rakt igenom xD). Så vi spenderade resten av dagen inne i stugan kollandes på film på min bärbara dvd :D Dag 10: Vi duschade och städade i stugan innan vi checkade ut och åkte in till Oslo. Där gick vi en gågata och fick syn på Hard Rock Café. Så pappa pekade å sa "där ska vi äta sen!". Vi ba...eh okej... :o. Sen gick vi gågatan färdigt och vände när den va slut. Gick in på Hard Rock Café och åt. Och jag måste bara säga att de ÄGER!! Vi fick till och med svensk servitris :o xD. Sen bestämde vi oss för att åka rakavägen hem med endast ett stopp vid norskagränsen där Gabbe ställde sig i sverige och pissade på Norge xD (så mogna e vi), och några andra liknande stopp och ett Donken besök ;) Sen va vi hemma i en varm lägenhet xD Sådär ja. Nu har jag berättat om våran camping tur och jag hoppas att någon orkade läsa hela ;) Jag skulle ha laggt upp lite bilder men tyvärr så har den "knappen" försvunnit på min blogg :O Kram!

SKRIVET: 2010-07-21, kl 23:08:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Campingturen

Jag tänkte ladda upp en bild men det fungerar visst inte....suck...får bli en annan gång ;)

SKRIVET: 2010-07-21, kl 20:40:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halva sängen låg på golvet

Okej. Jag sa att jag skulle skriva om min campingvecka i det här inlägget men jag vet inte riktigt hur jag ska skriva för att inte få det så jävla långt xD Jag löser det så snart som möjligt :D Idag vaknade jag av värmeslag i min säng som hälften av den va nedsliten på golvet (madrass, täcke, filten som jag hittade på balkongen som jag kylde ner mig i. Ja allt utom en kudde (a)) Sen tog jag en dusch och gick till mamma (på vägen dit blev jag förvånad över hur skönt det va att va tillbax i Brain ;o). Sen kom Ebba en stund och vi pratade mest å sen kollade vi på OTH :D Sen kom Mirre, men henne han jag bara träffa en lite stund innan jag skulle gå hem å äta ;) Puss å kram. Skumbanan 8D

SKRIVET: 2010-07-21, kl 01:53:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm back

Halojj! Nu är vi hemma från camping turen :D Jag orkar inte berätta om den nu för jag vi verkligen krypa ner i sängen och sova. Men tyvärr är det super mega varmt i hela lägenheten. När vi kom hem (för tre timmar sen) så va det 25 grader här inne. Och i en vecka i streck har det inte vart över 20 på nätterna xD Men vädringsluckan e öppen och balkongdörren åxå. På tal om det så måste jag nog öppna min sovrummsdörr för att balkongdörren ska göra nytta ;) Jag lovar att skriva mer och kanske lägga upp lite bilder så fort jag orkar ;D Puss å kram <3

SKRIVET: 2010-07-11, kl 21:52:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Camping

Imorgon bitti drar jag pappa å Gabbe iväg på camping tur ;) Men tyvärr kommer jag varken ha dator eller internet på hela veckan så ni kommer inte få höra av mig på en vecka....Men det klarar ni väl ;O Sitter just nu å pressar Ipoden full med musik och passar också på å ladda den :D Sen e de mobilens tur ;) Jag kan faktiskt koppla in den redan nu så jag för en gångs skull kan lägga upp en bild ;D Puss å kram skummbanan <33 Update.... Vafan :O De går inte å ladda upp bild?? :o

SKRIVET: 2010-07-08, kl 23:51:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

E hos mor min...

...så ni vet att ja inte bloggar. Men jag passar på å skriva nu när hon sover ;)

Denna vecka har ja tagit årets första dopp *stolt* ;) å sen har vi vart på grönan :D

SKRIVET: 2010-07-05, kl 00:02:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bara måste

Världens bästa Ebba och ja sitter å chattar ;) Och nyss skickade hon ett dödande skämt xD

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.

- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?

- Mmm…

- Vad är det som har 4 hjul och rullar?

- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.

- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?

- En motorcykel?

- Njaaaa…. Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.

- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?

- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.

- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.



Jag dööör!

SKRIVET: 2010-07-04, kl 23:51:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kommerintepånånbrarubrikdaaamp

Lite hjäp tack? I slutet på Defintiely, Maybe va de en låt som går "Oh, sweet morning. Is your hair, not right? Did you hear, my warning? This is the time of life." Den har vart i nån reklam men kan inte komma på vilken ;) Vet nån va låten heter??? :o

Kram! <3

SKRIVET: 2010-07-04, kl 22:28:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Defintietly, maybe

Sitter å kollar på Defintietly, Maybe som e på 3an. Den äger ;) Men ja har redan sett den en gång men kommer inte alls ihåg hur den slutar x)

Efter filmen kan ni betygsätta ;D

SKRIVET: 2010-07-03, kl 21:33:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

The Net

Nu tittar jag på The Net Ganska bra. Den går iaf på 3an nu. Men jag sitter själv. Känner mig som en loner.. :'( ;D



Kram <3

SKRIVET: 2010-07-03, kl 20:27:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ute me båten...

...innebär sömnlös natt för Becca ↓

SKRIVET: 2010-07-02, kl 22:46:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

ö

bais

SKRIVET: 2010-07-02, kl 22:27:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så länge vi båda andas

Nu tänkte jag att ja skulle läsa lite mer ur så länge vi båda andas ;) Den e ganska bra (har bara läst typ två kappitel (stavas?).

Vad tycker ni om den??

SKRIVET: 2010-07-02, kl 22:17:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så som i himmelen

Jag har nyss tittat på Så Som I Himmelen som va på 1an ;) ÄGER! <33





Nån mer som verkligen ÄLSKAR den här filmen??

SKRIVET: 2010-07-02, kl 15:02:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Här kommer videobloggen!



Så där ja! Höj om ni inte hör! Sämst kvalité tror ja ;)

SKRIVET: 2010-07-02, kl 12:57:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Videblogg...

...blev de inte för ja tänkte slappa idag och då går jag gärna osminkad i pyamas utan att duscha på morgonen ;) ska duscha ikväll. Så videoblogg kan jag lova er att ni får på måndag. Jag gjorde ett par försök men jag vill inte att brorsan ska höra mig så det blev att prata tyst å då hördes jag inte...

Idag tänkte jag som sagt slappa. Kolla på One Tree Hill och läsa Så Länge Vi Båda Andas ;D

Vad ska ni göra idag??

Kram <3

SKRIVET: 2010-07-01, kl 18:58:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Million Peaces

Ja, de blev ingen videoblogg idag men jag lovar att lägga upp en imorrn ;)

Idag bläv dä chill me mor mig efter nån timme med vänner ;)

Inatt hände leskigt leskigt (ja ja e flum å de här e mitt sätt å ta ut mitt flum). Jag kunde inte lyfta min arm och jag hade ingen känsel i den sen fick jag syn på att den va aldeles vit o_O Hahah x)

Snart blire sågen me vänner ett tag. Kommer inte orka så länge så ja e väl tebax om nån timme eller två ;)

Kram <3

SKRIVET: 2010-07-01, kl 00:35:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbax

Nu e de så att jag glömde nog berätta att jag drog till gotland med Ebba och Mirre i söndags och inte kunde blogga. Men idag kom vi hem. Och ja vi vet att vi inte va där alls länge men vi kunde inte vara där längre eftersom mina kusiner skulle komma imorrn och då blir de fullt i stugan. Så a. Ja e hemma nu. Saknar gotland som fan ;) Men jag ska tillbax typ i augusti :D men de e inte alls lika kul när man inte har kompisar me sig <3

Eh. Jag har fått ny mobil för er som inte vet de. Men eftesom  det inte va nån usb-sladd me så kan jag inte lägga upp nåra bilder men ja ska övertala mamma att vi ska passa på å åka till stockholm ;) lövley!

Men på gotland socialiserade vi oss med kåta kurt. Badade (inte jag) i både hamnen och på Tofta ;) Och igår (förrigår?) va vi i visby :D Plågade varann hela nätterna genom reklamsnuttar och låtar. Sen va de ted gärdestad som gällde.

*Jag ligger å plågar Ebba å Mirre med reklamsnuttar å låtar på natten*
Ebba "gå å häng dig Becca... -.-"
Jag "nä...." *en liten pause* "för ja ska hoppa, ner för eifel (stavas?) tornet" x)

Japp, sämst humor ;)


På tal om inget så har Tove Styrke (kom 3a i idol 2009) släppt en egen låt som finns på spotify :D knarkar sönder den ;)

Imorrn tänkte ja göra en videoblogg och jag hinner och orkar ;)

Kraaaaaaaaaaaam! <3